۱-اگر کودک شما از لحاظ جسمی در سونوگرافی سالم است باید آگاه باشید که مصرف برخی از داروها به ویژه داروهای آرام بخش موجب مشکلات شدید یادگیری و رفتارهای پرخاشگرانه بیدلیل در کودکتان میشود.
۲-مکالمات معنیدار
مادران باید از همان ابتدای دوران بارداری روزانه ساعتهای طولانی مکالمات معنادار و آهستهای با جنین خود داشته باشند و مطالعات همچنین نشان داده است که با صحبت کردن مادران مناطقی در مغز کودک برای درک گفتار و تولید زبان او در دنیای بیرونی آماده میشود.
۳-یادگیری بازیهای دستی توسط بچهها باعث رشد سریع مغز و فعالیتهای آنها میشود.
۴-والدین باید توجه داشته باشند با زلزل نگاه کردن به فرزندانشان و توصیف رویدادها و وقایع برای آنها میتوانند ضریب هوشی آنها را بالا ببرند.
۵-شور و شوق اولیه برای خرید کتاب
انتخاب کتابها با تصاویر بزرگ و رنگی و کتابهای همراه با صداهای زیر و بم کودکان نوپا را تشویق میکند تا سریعتر صحبت کند و والدین باید بدانند این کتابها نقش زیادی در مراحل ابتدایی در رشد و شکلگیری مغز کودکان دارد.
۶-هنگامی که کودکتان گریه میکند با آرامش و نوازش و اطمینان دادن به او میتوانید منطقهای در مغز او به نام سیمبیک را که مربوط به احساسات است از لحاظ عاطفی تأمین کند و او را با احساس و عاطفی تربیت کنید.
ماساژ بدن کودکان در کاهش استرس و افزایش احساسات و تأمین رفاه و امنیت عاطفی آنها بسیار تأثیرگذار است و تحقیقات نشان دادهاند که با ماساژ نوزادان نارس بیش از ۳ بار در روز باعث افزایش هوش و استعداد آنها میشود.
انتهای پیام/