به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان و بنا به اعلام اداره کل دامپزشکی، دکتر حسین رشیدی در بازدید از کشتارگاههای استان افزود : نظارت دقیق طبق اصول علمی و رعایت اصول بهداشتی توسط کارکنان کشتارگاه و بازرسان بهداشتی در خط استحصال گوشت باعث ارتقاء کیفیت بهداشتی فرآورده های تولیدی می شود.
دکتر رشیدی با بیان اینکه بسیاری از آلودگی های سطحی از طریق محتویات احشاء استحصالی در روند تولید ایجاد می شود، تصریح کرد : باید عملیات های مختلف اعم از پوست کنی ، شستشوی لاشه ، جدا سازی احشاء و غیره در مکان های مجزا صورت پذیرد که انتظار می رود شهرداران در این زمینه عنایت ویژه ای داشته باشند.
وی افزود: بازرسان بهداشتی دامپزشکی نیز موظف هستند تمهیدات لازم را برای کاهش آلودگی های ثانویه بکار گیرند.