به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، از جمله بیماریهای قابل سرایت از گوشیهای تلفن همراه میتوان بیماریهای پوستی همانند تبخال و یا زگیل را نام برد که به ویژه در صورت استفاده چند نفر از یک گوشی تلفن همراه و ابتلای یکی از افراد به این نوع بیماریهای واگیر به سرعت میتواند انتقال یابد.
گفتنی است، علاوه بر مشکلات پوستی به دلیل حرارت تولید شده از روی این گوشیها و نزدیک نگه داشته شدن به صورت بسیاری از میکروبها، باکتریها و حتی انگلهای میتوانند بر روی سطح آن به مدت زیاد زنده باقی بمانند و سبب انتقال بیماریها به خود فرد و سایر افراد در صورت تماس با دست فرد کاربر شوند.
بررسیها نشان میدهند، از جمله خطرناکترین مکانها که احتمال آلوده شدن گوشی تلفن همراه به انواع بیماریها در آن وجود دارد، بیمارستانها و مرکز پزشکی است و به ویژه کادر درمانی باید توجه ویژهای به ضدعفونی نمودن مداوم گوشی تلفن همراه خود داشته باشند.
بر اساس جدیدترین تحقیقات که در نشریات معتبر جهانی به چاپ رسیده است، استفاده بیش از حد از تلفن همراه میتواند افراد را در معرض افزایش ریسک ابتلا به تومورهای مغزی قرار دهد همینطور استفاده از تلفن همراه به ویژه در هنگام خواب به دلیل متساعد شدن نور آبی از بدنه این دستگاه میتواند سبب برهم خورد ساعت بیولوژیک بدن شود و به دنبال آن فرد دچار بیخوابی، بد خوابی
و به دنبال آن ابتلا به بسیاری از بیماریهای غیر واگیر مزمن شود.
انتهای پیام/