به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ با استفاده از نرم افزار "محاسبه ضرایب تخمین خواص مواد غذایی" قادر خواهید بود، محاسبه دانسیته، گرمای ویژه و هدایت حرارتی پروتئین، چربی، کربوهیدرات، فیبر، خاکستر، آب و یخ در دما های مختلف با توجه به فرمول های مربوط را محاسبه کنید. کافیست نوع ماده، نوع محاسبه و دما را وارد نرم افزار کنید تا برنامه نتیجه دقیق از محاسبه مورد نظر شما را ارائه دهد، نتایج ارائه شده علمی و قابل اتکا هستند، زیرا از فرمول های اثبات شده و رایج در این نرم افزار استفاده شده است.