وی افزود: باید به این بیماری به عنوان یک بیماری مزمن، زمینگیر کننده و پرهزینه توجه ویژهای کرد.
رییس مرکز تحقیقات بیماریهای گوارش دانشگاه شهید بهشتی رژیم غذایی نادرست، مصرف زیاد فستفودهای چرب و پرنمک، مصرف نوشیدنیهای داغ و گازدار و ... را از ریشههای اختلالات گوراشی دانست و اظهار کرد: هم اکنون بیماریهای کبد چرب، چاقی، رفلاکس و سرطانهای معده و مری سلامت ایرانیان را به شدت در معرض تهدید قرار داده است.
دکتر زالی استفاده از مواد غذایی غنی از فیبر مانند نان جو و گندم، سبزیجات، میوههای تازه و غلات سبوسدار را از مواد غدایی مناسب برای پیشگیری از سرطان دانست.