روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی مدعی شد نام کاربری "جان بولتون" یکی از پروفایل‌هایی است که هکرهای ایرانی با ساختن ان اقدام به جمع‌آوری اطلاعات از مقامات آمریکایی و اسرائیلی کرده‌اند.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران، به ادعای نیویورک تایمز، جان بولتون که در زمان جورج دبلیو بوش نماینده آمریکا در سازمان ملل بود یکی از کسانی بوده که ایرانی‌ها در شبکه‌های اجتماعی با ساختن پروفایل آنها اقدام به دوستی با مقامات آمریکا و اسرائیل می‌کرده و از آنها اطلاعات جمع‌آوری می‌کرده‌اند.

این روزنامه آمریکایی امروز در پایگاه اینترنتی خود در مقاله ای به قلم دیوید سانگر نوشت جان بولتون، طی سال ها نقش های زیادی در واشنگتن ایفا کرده است. وی نماینده آمریکا در سازمان ملل بوده است، در اولین دوره ریاست جمهوری جورج بوش، رئیس سازمان منع گسترش سلاح های هسته ای وزارت امور خارجه آمریکا بوده است و این روزها وی به طور منظم در شبکه خبری فاکس نیوز حاضر می شود و دولت اوباما به ضعیف و بی لیاقتی متهم می کند.

بولتون گفت این هفته متوجه شده است که هویت وی را عده ای از هکرها ربوده اند و بر اساس ادعای شرکت امنیت سایبری تگزاس این هکرها یک گروه ایرانی هستند.

بولتون روز جمعه ادعا کرد متوجه شدم که من یکی از افرادی بودم که از نامم برای استفاده در این شبکه‌ها استفاده شده است.

وی مدعی شد: به خودم می بالم که آنقدر افکارم "ضدایرانی" است که از پروفایل من برای چنین کاری استفاده شده است.

 یک شرکت اطلاعات سایبری امریکا روز پنجشنبه ادعا کرد در یک عملیات جاسوسی سایبری سه ساله و بی‌سابقه، هکرهای ایرانی صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی و یک پایگاه اینترنتی خبری جعلی، درست کرده‌اند تا از مقامات سیاسی و نظامی در آمریکا، اسرائیل و دیگر کشورها، جاسوسی کنند.

"آی‌سایت پارتنرز" که مدعی کشف این عملیات شده است، ادعا کرد یک دریاسالار نیروی دریایی آمریکا، نمایندگان کنگره آمریکا و سفرا، اعضای لابی آمریکا-اسرائیل و کارمندان انگلیس، عربستان سعودی، سوریه، عراق و افغانستان از جمله اهداف هکرها بوده‌اند.

این شرکت با وجود این ادعا، از معرفی قربانیان خودداری و اعلام کرد نمی‌تواند بگوید چه اطلاعاتی توسط هکرها به سرقت رفته است.

تیفانی جونز، معاون شرکت آی‌سایت اعلام کرد: "اگر این (عملیات) برای چنین مدت طولانی در جریان بوده، مشخص است آنها موفق بوده‌اند." این شرکت خصوصی در دالاس تگزاس مستقر است و اطلاعات درباره تهدیدهای سایبری ارائه می‌دهد.

آی‌سایت، نام این عملیات را "گوینده خبر" اعلام کرد .

این شرکت اعلام کرد هکرها هشت شخصیت دیگر درست کردند که ظاهرا برای پیمانکاران دفاعی و دیگر سازمان‌ها کار می‌کنند.

بنابر اعلام آی‌سایت، هکرها صفحات جعلی در "فیس‌بوک" و دیگر شبکه‌های اجتماعی آنلاین برای این 14 شخصیت درست کردند، مطالب شخصی خیالی در صفحات آنها منتشر و سپس تلاش کردند با قربانیان دوست شوند.

آی‌سایت اعلام کرد این عملیات از دست‌کم سال 2011 در جریان بوده و پیچیده‌ترین فعالیت جاسوسی سایبری با استفاده از "مهندسی اجتماعی" بوده که تاکنون کشف شده است.

این شرکت خاطر نشان شد هکرها از 14 شخصیت برای برقراری ارتباط با بیش از دو هزار نفر استفاده کردند و گمان می‌رود این گروه در نهایت چند صد نفر را هدف قرار داده است.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار