به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛
علیرضا جوکاری افزود: هم اینک هفت هزار و 311 نفر در 490 معدن فعال در این استان شاغل هستند که این شمار از معادن استان با سرمایه گذاری حدود دو هزار و 893 میلیارد ریالی در حال فعالیت هستند.
وی گفت: این معادن ذخیره ای معادل 3 / 2 (دو و سه دهم) میلیارد تن را دارا هستند و سالانه حدود 43 میلیون تن مواد معدنی از آنها استخراج می شود.
وی ادامه داد: هم اینک 248 فقره پروانه اکتشاف، 124 گواهینامه کشف با ذخیره قطعی 398 میلیون تن ونیز با میزان سرمایه گذاری 40 میلیارد ریال وجود دارد.
جوکاری بیان کرد: بر اساس ویژگی های زمین شناسی و معدنی در حال حاضر 22 نوع ماده معدنی از این استان استخراج می شود که عمده مواد معدنی شامل آهن، سرب و روی، مس، منگنز، نیکل از آن جمله است.
به گفته این مقام مسوول، برخی کانی های صنعتی شامل باریت و سیلیس و انواع سنگهای چینی و مرمریت و سنگ آهک، سنگ گچ، سنگ لاشه، مارن، نمک آبی و سنگی، دولومیت، گرانیت فسفات بوکسیت، منیزیت، تراورتن گوگرد، خاک پیت و برخی سنگ های تزیینی و نیز شن و ماسه، منگنز، خاک نسوز و صنعتی در استان فارس شناسایی شده و استخراج می شوند.
معاون امور معادن و اکتشافات معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس ادامه داد: این استان با تولید 90 درصد انواع خاک نسوز و صنعتی مورد نیاز کشور رتبه نخست را در ایران دارد.
انتهای پیام/س