دکتر نسرین اکبری متخصص زنان و زایمان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: زنانی که پیش از بارداری مقدار زیادی مواد قندی و چرب مصرف میکنند در صورت باردار شدن بیشتر مستعد زایمان پیش از موعد خواهند بود. تولد پیش از موعد علت اصلی مرگ و میر و بیماری در نوزادان است و تقریباً در جهان از هر ۱۰ بارداری یک مورد اتفاق میافتد.
وی افزود: زنانی که از مواد خوراکی غنی از پروتئین همچون گوشت کم چرب، ماهی و مرغ و همچنین میوه و سبزیجات مصرف میکنند به طور قابل توجهی کمتر در معرض وضع حمل پیش از موعد هستند و زنانی که عادت به خوردن کیکها، بیسکوییت و خوراکیهای حاوی چربی اشباع شده و مواد قندی دارند در صورت حامله شدن بیشتر مستعد وضع حمل زودرس هستند.
این متخصص تصریح کرد: زایمان زودرس یعتی زایمان قبل از ۳۷ هفته حاملگی (۹ ماهگی، ۴۰هفته حاملگی).
زایمان زودرس در ۱۲% حاملگیها اتفاق میافتد، ۷۰% مرگ و میر نوزادان به علت نارس بودن آنها بوده و عوراض مغزی، تنفسی و گوارشی دراین نوزادان بیشتر از نوزادان رسیده است.
انتهای پیام/