محققان هشدار می‌دهند که رژیم غذایی ناسالم حاوی قند وچربی زیاد پیش از بارداری، خطر زایمان زودرس را تشدید می‌کند.

 دکتر نسرین اکبری متخصص زنان و زایمان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: زنانی که پیش از بارداری مقدار زیادی مواد قندی و چرب مصرف می‌کنند در صورت باردار شدن بیشتر مستعد زایمان پیش از موعد خواهند بود. 
تولد پیش از موعد علت اصلی مرگ و میر و بیماری در نوزادان است و تقریباً در جهان از هر ۱۰ بارداری یک مورد اتفاق می‌افتد. 

وی افزود: زنانی که از مواد خوراکی غنی از پروتئین همچون گوشت کم چرب، ماهی و مرغ و همچنین میوه و سبزیجات مصرف می‌کنند به طور قابل توجهی کمتر در معرض وضع حمل پیش از موعد هستند و زنانی که عادت به خوردن کیک‌ها، بیسکوییت و خوراکی‌های حاوی چربی اشباع شده و مواد قندی دارند در صورت حامله شدن بیشتر مستعد وضع حمل زودرس هستند. 
 
این متخصص تصریح کرد: زایمان زودرس یعتی زایمان قبل از ۳۷ هفته حاملگی (۹ ماهگی، ۴۰هفته حاملگی). 
زایمان زودرس در ۱۲% حاملگی‌ها اتفاق می‌افتد، ۷۰% مرگ و میر نوزادان به علت نارس بودن آنها بوده و عوراض مغزی، تنفسی و گوارشی دراین نوزادان بیشتر از نوزادان رسیده است. 


انتهای پیام/

برچسب ها: نوزاد ، قند ، زایمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.