اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: برگ، گل و سرشاخه گلدار شاتَره ارزش دارویی دارند.
وی تصریح کرد: عَرَق شاتَره در مقایسه با دَم کرده آن خواص درمانی كمتری دارد، اما به دلیل دسترسی آسانتر از سوی کارشناسان مصرف آن توصیه میشود.
نقشی ادامه داد: مَزمَزه شاتَره به دلیل دارا بودن ویتامین ث فراوان برای استحكام لثهها مفید است.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: ترکیب شدن عرق شاتَره با عرق کاسنی مضاعف شدن خواص این گیاه دارویی در پی دارد.
وی اظهار داشت: غِرغِره جوشانده شاتَره برای برطرف كردن آفت، زخمهای دهانی و التهاب زبان مفید خواهد بود.