محققان در توضيح اين مطلب ميگويند: وقتي شما گوشت را روي ذغال كباب ميكنيد، مقداري از چربي گوشت روي ذغال و خاكستر ميريزيد و وقتي چربي با اين حرارت بسيار زياد برخورد ميكند ماده سرطانزا توليد ميشود كه اين ماده با دود حمل شده و دوباره به گوشت برميگردد و براي بدن خطرناك است.
لذا متخصصان تغذيه توصيه ميكنند كه يك روش سالم و بي ضرر براي كباب كردن گوشت، سرخ كردن و يا تنوري كردن اين ماده خوراكي است.
اين متخصصان تاييد ميكنند كه طبخ غذا در مدت زمان طولاني تر و در دماهاي پايينتر روش بسيار بهتر و سالم تري است.
به علاوه طبخ جوجه بدون پوست و مرغ و گوشت لخم نيز توصيه ميشود چرا كه مقدار چربي كه از اين نوع گوشتها ممكن است روي ذغال بريزد به ميزان قابل توجهي كمتر است و در نتيجه از مقدار مواد سرطانزايي كه ممكن است توليد شوند، كاسته خواهد شد.