به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ رضيه شناور مسوول گروه بهبود تغذيه جامعه دانشگاه علوم پزشکي شيراز گفت: کنترل فشار خون در بيماران مبتلا به پرفشاري خون، از محورهاي مفهوم خودمراقبتي است.
ميوه و سبزي هم منابع خوب پتاسيم است بنابراين بيماران مبتلا به فشار خون بايد از ميوه و سبزي با رنگ هاي متنوع استفاده کنند، زيرا مصرف روزانه مواد غذايي حاوي پتاسيم به کنترل فشار خون کمک مي کند.
وي ادامه داد: اين بيماران بايد مصرف نمک را بسيار محدود کنند و سرسفره نمکدان نگذارند.
هنگام طبخ غذا از مقدار بسيار کمي نمک يددار و تصفيه شده استفاده کنند.
انتهای پیام/س