اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: یکی از بهترین ترکیبات موجود در زرشک، ویتامین ب فراوان است که در پیشگیری از سرماخوردگی نقش مهمی دارد.
وی تشریح کرد: جویدن برگ زرشک باعث محکم شدن لثه و دندان می شود.
نقشی ادامه داد: کارشناسان میوه زرشک را تصفیهکننده و ضدعفونی کننده خون، منقبض کننده عروق می دانند و در پایین آوردن تب، کاهش تورم و فشارخون، تنظیم و ضربان عضلات قلب تاثیرگذار عنوان نموده اند.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: گیاه زرشک دارای آلکالوئیدی است به نام بِربِرین که تلخ مزه است.
وی اظهار داشت: آهن موجود در زرشک قابل توجه بوده و از سایر ویتامینهای موجود در این میوه میتوان به ویتامینهای گروه ب بخصوص ویتامین ب1 و ب2 اشاره کرد که ویتامین ب1 یا تیامین میتواند عوارض عصبی و حتی پرخاشگری را بهبود بخشد.