زهرا عبدالهی مدیر دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: خوشبختانه با پیگیریهای وزارت بهداشت و همکاری وزارت بازرگانی سهم واردات روغن پالم محدود شد.
وی با بیان اینکه طبق گزارشات وزارت بازرگانی در دو سال اخیر این روغن 50 تا 60 درصد سهم واردات روغن ما را به خود اختصاص داده بود، افزود: صنایع لبنی از این روغن در انواع محصولات لبنی به خصوص لبنیات پرچرب استفاده میکنند که این روغن به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب اشباع روغن مضری محسوب میشود.
وی خاطرنشان کرد: با محدود شدن واردات در حال حاضر سهم واردات به 10 درصد رسیده است.
انتهای پیام/