به گزارش
خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران، کاپساسین موجود در فلفل، باعث کاهش بروز زخم معده میشود. کاپساسین موجب
افزایش جریان خون در قسمت مخاطی معده و تولید موکوس به وسیله دیواره معده
میشود، بنابراین بافت معده در برابر ترشح اسید معده مصون باقی میماند اما زياده روي در مصرف ان باعث از بين بردن ژرز هاي معده و سيستم گوارشي مي شود.
بررسي ها نشان مي دهند، فلفل تند به خودی خود تنها برای افراد دارای مشکلات بیماری های
قلبی و افراد میتلا به حساسیت های بویی و از این قبیل بیماری ها مضر است و باعث ايجاد حساسيت به غذاها و طعم آن ها مي شود.
اگرچه فلفل باعث تحريک معده براي هضم غذا مي شود اما مصرف آن همراه با هر وعده غذايي باعث کاهش سوخت و ساز بدن مي شود و غذا براي مدت طولاني در سيستم گوارشي باقي مي ماند از اين و در مصرف ادويه جات تند به ويزه فلفل قرمز بايد پرهيز کرد.
نتايج مطالعات نشان مي دهند، سرطان معده در تمام دنيا وجود دارد.به دليل اينکه معده حجم کوچکي دارد و وقتي توده رشد مي کند معمولا علائمي ندارد تا زمانيکه قسمتي از معده را بگيرد يا علائمي مانند خونريزي را از خود نشان دهد.
سرطان معده بيشتر در سنين بالا شايع است و وراثت نيز در ابتلا به اين سرطان نقش زيادي دارد اما اين حتمي نيست و آمار افردي که به طور معمول به سرطان معده دچار مي شوند بيشتر از افرادي است که زمينه ارثي دارند.
انتهاي پيام/