به مناسبت اعیاد شعبانیه و به رسم هر ساله 20 تن حلیم نذری پخت و در طلیعه آفتاب میان محله های فقیر نشین شهر توزیع شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ کریم محمدی از اعضاء شورای اسلامی شهر داراب و یکی از دست اندرکاران این مراسم گفت: در پخت این میزان حلیم 400 کیلو گرم گوشت و بیش از یک تن گندم استفاده شده است.

وی با اشاره به سابقه 15 ساله این پخت افزود: کلیه هزینه های این مراسم توسط خیرین تامین می شود.

انتهای پیام/ش/ن

برچسب ها: پخت ، حلیم ، نذری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.