به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران؛ رایزن فرهنگی کشورمان در سازمان ملل متحد گفت: در بی بدیل بودن شخصت همه جانبه امام خمینی (ره) همین بس که "هنری کیسینجر"، وزیر خارجه وقت آمریکا درباره ایشان گفته است، امام خمینی (ره) در قواعد تعریف شده ما وارد نمی شد و تصمیماتش همواره محاسبات ما را به هم می ریخت.
مراسم بیست و پنجمین سالگرد رحلت حضرت امام خمینی (ره) در مسجد امام علی (ع) نیویورک برگزار شد.
به دلیل تعطیلات پایان هفته در آمریکا که شنبه و یکشنبه است، ایرانیان مقیم، مراسم مرتبط با مناسبات هفته را شنبه شب در مرکز فرهنگی - آموزشی امام علی (ع) نیویورک برگزار می کنند.
دکتر "محسن اسلامی" در این مراسم که با حضور ایرانیان مقیم نیویورک و خانواده های کارکنان نمایندگی کشورمان نزد سازمان ملل متحد برگزار شد، تسلط امام خمینی (ره) در سه زمینه فقاهت، فلسفه و عرفان را سه ویژگی برجسته او و قابلیت رهبری حرکت انقلابی مردم ایران خواند.
وی افزود: اعتراف کیسینجر نشان می دهد که حضرت امام در زمین غربی ها بازی نمی کرد و بر اصول استوار اسلام ناب تاکید داشت.
رایزن فرهنگی کشورمان در سازمان ملل متحد جامعه شناسی حضرت امام از ایران آن روز را دیگر ویژگی ایشان خواند و گفت: برخلاف رهبران جنبش های جهان اسلام که شناخت دقیقی از مردم زمان خود ندارند و مانند اخوان المسلمین که در نزدیک یک قرن از تاسیس خود همواره یا از مردمش جلو و یا عقب بوده است، امام (ره) عالم به اوضاع و احوال مردم بود.
وی تاثیرگذاری حضرت امام خمینی (ره) بر پیروان سایر ادیان را نیز نشانه خلوص نیت و صداقت ایشان دانست و گفت: افرادی مانند پرفسور "حامد الگار " که یک محقق مسیحی بود و قبل از انقلاب از انگلستان برای فرصت مطالعاتی به ایران آمده بود، متاثر از شخصیت امام (ره) نه تنها یک ایران شناس و متخصص در مباحث انقلاب اسلامی مردم ایران شد، بلکه دین خود را نیز از مسیحیت به اسلام تشیع تغییر داد.
محسن اسلامی یکی از مهمترین اقدامات حضرت امام خمینی (ره) را بازگرداندن اسلام راستین به جهان قرن بیستم خواند و گفت: در شرایطی که نحله های فکری آن زمان اعم از وهابیت، اخوان و غیره ، اسلامی نامتوازن و به دور از حقیقت این دین الهی به جهان عرضه می کردند، حضرت امام (ره) بنیان های اسلام ناب محمدی (ص) را به جهانیان معرفی کرد.
وی با تاکید بر اهمیت ثبات قدم و پیروی از خط فقهی، فلسفی و سیاسی حضرت امام خمینی (ره) گفت: امروز نیز در جهان غرب و حتی در برخی نقاط جهان اسلام، کج اندیشان و مغرضان، اسلام ناب و راستین را بر نمی تابند لذا در تلاشند تا مجموعه ای از قواعد غیرمنطقی و نامتوازن را به نام اسلام معرفی کنند.
رایزن فرهنگی کشورمان در سازمان ملل متحد وجود برخی انتقادهای مغرضانه به خط و تفکر حضرت امام (ره) در جهان غرب را ناشی از دشمنی این افراد با اصل اسلام اصیل و نه شخص امام (ره) دانست و گفت: در صدر اسلام نیز که پیامبر اکرم (ص) از یکتاپرستی و نفی شرک و بت پرستی سخن می گفت، آنانی که منافع مادی خود را در معرض تهدید می دیدند، با اسلام محمدی (ص) مخالفت می کردند.
دکتر اسلامی ضمن تقدیر از حضور ایرانیان مقیم شرق آمریکا در مراسم گرامیداشت بیست و پنجمین سالگرد رحلت حضرت امام خمینی (ره)، دلبستگی آزادگان جهان به شخصیت حضرت امام (ره) را نشانه حقانیت راه و مکتب او دانست و گفت: در یک جستجوی ساده در اینترنت، با حجم گسترده ای از اظهار نظرهای مختلف پیرامون شخصیت حضرت امام (ره) مواجه می شویم که خود گویای جاری بودن برکات این شجره طیبه است.
در این مراسم همچنین نماهنگ تصویری "امام دلها" از لحظات وداع تاریخی ملت ایران با رهبر کبیر خود پخش شد.
در حاشیه این مراسم نیز نمایشگاهی از کتب امام خمینی (ره) که به زبان انگلیسی ترجمه شده به نمایش گذاشته شد.
انتهای پیام/