به گزارش
خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران؛ اعتياد به کوکائين باعث شده تا امروز جوانان آمریکایی به فساد و فحشا کشیده شوند و از این تجارت کثیف سیاستمدران آمریکایی پولدارتر شوند. معتادان به مصرف کوکائين حاضر به انجام هر کاری برای دستيابی به این ماده مخدر هستند. اين معضل به تمام سطوح جامعه ار طبقه متمول گرفته تا فقرا و حتی طبقه متوسط نفوذ کرده است. عدم درک و آگاهی خانوادهها از نحوه تاثير و ساختار اعتياد به کوکائين باعث نوعی آشفتگی و سردرگمی در زندگی آنان شده است.
**تاریخچه کوکائين کوکائين از برگهای بوته کاکائو که عمدتا در آمريکای جنوبی کشت میشود استخراج میشود. کوکائين برای قرنها مورد استفاده سرخپوستان جهت مبارزه با گرسنگی و کار سخت بوده و حتی تاثير آن در اواسط قرن هجدهم مورد تحسين و تمجيد افرادی از جمله فرويد قرار گرفت.
تا سال 1906 ميلادی اين ماده محتوای اصلی کوکاکولا بوده و همچنين به عنوان داروی بيهوشی هم استفاده میشد. استفاده گسترده و اعتياد به اين ماده باعث شد تا اوايل قرن 19 ميلادی دولتها عليه استفاده از اين مواد به اقداماتی دست بزنند.
در دهه 70 و اوايل دهه 80 ميلادی کوکائين به عقيده بسیاری بیخطر اعلام شد، اما با زیاد شدن شواهد پزشکی در رابطه با تاثير زيان آور کوکائين و معرفی و استفاده گسترده آن، دولتها و مردم بار ديگر در رابطه با استفاده روزافزون اين ماده اعلام خطر کردند.
در حال حاضر اعتياد به کوکائين يکی از جدیترين مشکلات مربوط به مواد مخدر در دنيا و بخصوص در آمريکا است.
**روشهای مصرف کوکائین استشمام: با اين روش کوکائين به جذب شدن از طريق لايههای درونی بينی وارد بدن میشود.
تزريق: مصرف کننده با مخلوط کردن پودر کوکائين با آب با استفاده از سرنگ مواد را درون رگ تزريق میکند.
هيدروکلوريد: کوکائين تبديل به مادهای سخت و کلوخی شده (Free basing) که قابل تدخين است.
کوکائين کراک: از ترکيب هيدروکلوريد کوکائين با آمونياک و دوکربنات سودا (جوش شيرين) و چندين مواد ديگر به شکل مادهای با تکههای سخت به دست میآيد که آن را کراک مینامند، اين ماده با استفاده از پيپ شيشهای تدخين میشود.
**گسترش بیش از حد اعتياد به کوکائين بر مبنای آمارگيری و بررسی ملی استفاده خانگی مواد مخدر در آمريکا (اناچاسدیآ) درسال 1997 تعداد مصرف کنندگان کوکائين حدودا به يک ميليون و نيم میرسيد. از هر ده نفر مردم عادی يک نفر کوکائين را امتحان کرده بود و کل اين جمعيت به بيشتر از 22 ميليون نفر میرسيد. کوکائين صنعت غيرقانونی کلمبياست که میزان تجارت آن به بيش از 35 ميليون دلار در سال میرسد. اين مبلغ از صنعت اوليه توليدی کلمبيا، قهوه، فراتر رفته است.
بر مبنای تحقيقات بعدی اين آمارگيری و با در نظر گرفتن افراد مصرف کنندهای که در اين تحقيق شرکت نکردهاند ان اچ اس دي آ تعداد مصرف کنندگان کوکائين در آمريکا را حدودا 306 ميليون نفر تخمين زده است. استفاده از کوکائين در سراسر جهان رو به افزايش است.
**تاثيرات روانی اعتياد به کوکائين و استفاده آن در پارتیها و خانههای فساد تأثير کوکائين بر روی بدن بسيار سريع، لذت بخش و کوتاه مدت است. کوکائين باعث سرخوشی مفرط اما کوتاه مدت شده و مصرف کننده احساس شادی و انرژی بيشتری میکند، نظیر کافئين، کوکائين باعث بيداری شده و گرسنگي را کاهش میدهد.
تأثيرات روانی اين ماده شامل احساس سلامتی، قدرت زياد و توانايی کاذب بوده که گاهی با دلشوره و بيقراری همراه است.
کوکائین دختران و پسران را به حالت بیتعادلی میرساند و در بیشتر مواقع با ایجاد لذت و سلامتی آنان را به داشتن رابطه نامشروع تحریک میکند.
البته بیشترین مصرف کنندگان کوکائین کسانی هستند که قصد دارند با انرژی کاذب از لذت نامشروع و زودگذر بیشترین بهره برداری را کنند.
به تدريج که تأثيرات موقت اين ماده از بدن محو میشود تمامی آن احساسات جای خود را به افسردگی شديد و خمودگی میدهد. اين بی حوصلگی و سستی باعث میشود مصرف کنندگان روزهای متمادی در خواب به سر برند.
بر طبق همین موضوع، مسئله کوکائین و مصرف آن از مسولان، سیاستمداران و ثروتمندان پوشیده نیست و آنان با دخالتهای غیر مستقیم و راه اندازی کنسرتها در تمام ایالتهای آمریکا برای پر کردن جیبهای خود از اسکناس، جوانان را قربانی میکنند و به فساد میکشانند.
واقعا جای تامل دارد کسانی که حرف حقوق بشر را در تمام دنیا جار میزنند برای پولدارتر شدن خون جوانانی را میخورند که در جهل به سر میبرند. گوشهای دیگر از جنایتهای دولت آمریکا علیه مردمش این است که پس از تخریب این افراد آنان را به حال خود رها کرده و این جوانان پرشور همچون تکه گوشتی مرده برای دریافت مواد در خانههای فساد حاضر و تنفروشی میکنند و یا در کوچه پس کوچههای شهر جان خود را از دست میدهند.
**حضور خون آشامها در پشت پرده بی بند و باری آمریکایکی از روشهای آمریکا برای درآوردن مخارج جنگها و تجهیزات نظامی استفاده از پول مردم به هر روش ممکن است، شاید یکی از بهترین راهها برای دریافت پول از مردم این باشد تا آنان را به مواد مخدر معتاد کرده و با آزادی کامل در پارتیها و کنسرتهای موسیقی آنان را رها کنیم تا خودشان از روی میل و اشتیاق پولها و درآمدشان را به دولت تقدیم کنند.
این موضوع درست است که باعث تخریب و فساد مردم و همچنین کشتار جمعی در بین مردم میشود ولی از طرفی جیب سیاستمداران را پر از اسکناس کرده و هزینههای لشکر کشی آنان را برای چپاول سایر کشورها فراهم میکند.
به راستی که جوانان با کشیدن مواد مخدر و خوردن مشروبات الکی در کیجی کامل به سر میبرند و نخواهند فهمید دولتشان که خود را متولی حقوق بشر میداند در حقشان چه ظلم بزرگی میکند.
**کوکائین چه تاثیری بر روی بدن میگذارد بسياري از مردم به اشتباه باور دارند که استعمال کوکائين از طريق بينی اعتيادآور نبوده و ضرر آن از ديگر مواد مخدر کمتر است. معمولترين تأثيرات جسمی استفاده از کوکائين عبارتند از:
- نوسان در فشار خون، ضربان قلب و ميزان تنفس
- حالت تهوع و دل آشوبه
- استفراغ
- اضطراب
- بیخوابی
- از دست دادن اشتها که باعث سوء تغذيه و کاهش وزن میشود
- تورم و خون ريزی غشای مخاطی
- بيقراری و اضطراب
- آسيب به مجاری بينی
- صدمه به ششها
- احتمال سکته قلبی، مغزی و تشنج
عکس العمل آنی بدن به استفاده از کوکائين شامل افزايش فشار خون، تنفس نامرتب، افزايش دمای بدن و گشادی مردمک چشمها میشود.
با مسدود شدن سرخرگهای تاجی فشار خون بالا رفته و انتقال خون به قلب تقليل مییابد.
اين امر میتواند تا يک ساعت پس از استفاده از مواد باعث حمله قلبی و يا تشنج گردد. مصرف کنندگان دائمی و مبتلايان به بيماری فشار خون بالا، بيماری صرع و نارسايی قلبی مشخصا در معرض خطر بيشتری قرار دارند.
تحقيقات نشان داده است که حتی افرادی که سابقه مشکلات و ناراحتیهای قلبی نداشتهاند با استفاده از کوکائين در معرض احتمال بروز اين مشکلات قرار میگيرند.
استفاده مفرط اين ماده باعث حساس شدن مغز بر روی تأثيرات اين ماده شده در نتيجه ميزان بسيار کمی از آن میتواند موجب ايست قلبي شود. افرادی که کوکائين را تزريق میکنند در معرض بالاتری از خطر ابتلا به بيماری ايدز و هپاتيت هستند چراکه استفاده از سرنگ مشترک موجب انتقال اين بيماريها میشود. استفاده از کوکائين میتواند گاهی باعث آلرژی و حساسيت به خود ماده و يا ترکيبات آن شود.
**تأثيرات کوتاه مدت کوکائين تأثيرات کوکائين بر بدن معمولا پس از يکبار استفاده نمايان شده و معمولا در طی چند دقيقه و گاهی چند ساعت محو میشود. مصرف کوکائين به مقدار کم (مثلا" 100 ميلی گرم) معمولا باعث احساس نشاط و سرخوشی، انرژی کاذب، پرحرفی، هوشياری ذهنی مخصوصا به بينايی، شنوايی و لامسه میشود همین موضوع باعث شده تا در خانههای فساد آمریکا و سایر کشورها و همچنین استادیومهای موسیقی این ماده مخدر برای لذتهای جنسی و بالابردن زمان رقص کابرد زیادی داشته باشد.
اين احتمال وجود دارد که به طور موقت تمايل به غذا و خواب هم کاهش يابد. بعضی از مصرف کنندگان معتقدند که استفاده از اين ماده به آنان توانايی بيشتری برای انجام يک سری فعاليتهای جسمی و حل تکاليف عقلی میدهد در حاليکه عدهای ديگر خلاف اين موضوع را اعتقاد دارند.
مدت زمان تأثير کوکائين بر احساس سرخوشی فوری، بستگی به نوع استفاده از اين مواد دارد. هرچه جذب اين ماده سريعتر اتفاق افتد احساس سرخوشی شديدتر خواهد بود. به همين نسبت سرعت جذب اين ماده باعث کاهش زمان نشئگی میشود.
هجوم نشئگی با استفاده مواد از طريق استشمام کندتر صورت میشود و ممکن است بين 15 تا 30 دقيقه طول بکشد در حاليکه تدخين ماده ممکن است مدت زمان اين حالت را به 5 تا 10 دقيقه برساند.
با اينکه استفاده از اين مواد به مقدار زياد (مثلا" چند صد ميلی گرم يا بيشتر) باعث تشديد حالت نشئگی شده اما ممکن است منجر به رفتارهای غيرعادی، نامنظم، آشفته و حتی خشونت فرد شود. اين افراد ممکن است رعشه، گرفتگی عضلات، ماليخوليا و دوران سر را هم تجربه کنند.
عدهای از مصرف کنندگان کوکائين از حالات بيقراری، اضطراب و تندخويی صحبت میکنند. در مواردی بسيار نادر، اولين استفاده از کوکائين يا مدت کوتاهی پس از استفاده منجر به مرگ ناگهانی فرد مصرف کننده می شود. مرگهای ناشی از استفاده از کوکائين معمولا به علت ايست قلبی پيرو توقف دستگاه تنفسی است.
**تأثيرات بلندمدت استفاده از کوکائين بر روی بدن چيست؟ کوکائين از جمله مخدرهای بسيار اعتيادآور است، با يکبار استفاده از کوکائين، افراد ممکن است قادر به پيش بينی و يا کنترل ميزان استفاده آتی از اين ماده نباشند. به نظر میرسد تأثير تحريک کننده و اعتيادآور کوکائين به دليل قابليت اين ماده در جهت مهار کردن و جذب دوپامين به وسيله سلولهای عصبی است.
دوپامين به عنوان بخشی از سيستم پاداشی مغز توليد شده و به طور مستقيم و يا غيرمستقيم بر بخش اعتيادآور هر نوع مواد مخدر تأثير دارد.
**تأثيرات دراز مدت اعتياد به کوکائين عبارتند از: - تندخويی
- اغتشاشات خلق و خويی
- بيقراری
- ماليخوليا يا پارانويا
- توهمات سمعی و شنيداری
زيادروی در مصرف کوکائين، استفاده ممتد و افزايش مقدار مصرف باعث افزايش تندخويی، بيقراری و پارانويا ميشود. اين خود ممکن است باعث روانپريشی ماليخوليايی کامل شده و فرد مصرف کننده ارتباط با دنيای واقعی اطراف خود را از دست داده و گاهی دچار توهمات سمعی مانند شنيدن صداهای مختلف شود.
**مصرف کوکائین از دیدگاه علمی و پزشکی مصرف کوکائين باعث عوارض پزشکی گوناگونی میشود، از معمولترين اين عوارض میتوان از تأثير آن بر انقباض عروق قلبی شامل بینظمی ضربان قلب، حمله قلبی، تأثيرات تنفسی نظیر درد سينه، ايست تنفسی، تأثيرات عصبی شامل سکته مغزی، ايست مغزی يا سردرد و عوارض التهابات رودهای شامل درد شکم و يا استفراغ و تهوع نام برد.
روشهای مختلف استفاده ار کوکائين میتواند تأثيرات نامطلوب گوناگونی را باعث شود، به طور مثال استشمام ممتد کوکائين باعث خونريزی بينی، از دست دادن حس بويايی، مشکل بلع، گرفتگی صدا و تحريکات ديوارههای حفرههای بينی بوده که منجر به تورم وخيم و آبريزش مدام بينی میشود.
کوکائين هضم شده باعث قانقاريای وخيم روده شده که در اثر کمبود جريان خون در آن نقطه بوجود میآيد.
از آنجا که کوکائين قابليت کاهش اشتها به غذا را دارد بسياری از مصرف کنندگان فعال کوکائين اشتهای خود را از دست داده و اين امر منجر به کاهش وزن و سوء تغذيه آنان میشود.
تحقيقات نشان داده است که ترکيب استفاده کوکائين و الکل خطری بالقوه است. ترکيب اين دو مواد باعث تبديل آنها به مادهای به نام کوکاتيلين شده که مدت تأثير زمانی طولانیتری بر روی مغز را دارا است و به مراتب از هر دو اين مواد به تنهايی سمیتر است.
در حاليکه تحقيقات بيشتری در اين زمينه الزامی است ولی قابل ملاحظه است که ترکيب اين دو مواد معمولترين نوع ترکيب مواد مخدری است که باعث مرگ مصرف کنندگان میشود.
در زمينه چگونگی تأثير دلپذير کوکائين بر بدن و دليل اعتيادآور بودن اين ماده تحقيقات بسياری صورت گرفته است. دانشمندان نقاطی در مغز کشف کردهاند که در اثر تحريک، باعث ايجاد حس لذت و سرخوشی میشوند.
يکي از سيستمهای عصبی که به نظر میرسد بيشتر از هر قسمت ديگري تحت تأثير کوکائين قرار میگيرد در بخشی عميق در مغز به نام Ventral Tegmental Area (مغز ميانی بطنی) قرار دارد. سلولهای عصبی ريشه گرفته از اين بخش به قسمت ديگری از مغز به نام Nucleus Accumbens راه میيابند که اين بخش از مغز يکی از مراکز کليدی لذت و سرخوشی در مغز است.
تحقيقات بر روی حيوانات نشان داده است که تمامی محرکين سرخوشی و لذت مانند غذا، آب، روابط جنسی و استفاده از انواع مواد مخدر باعث افزايش فعاليت مغز در اين ناحيه میشوند.
چنانچه مصرف کوکائين ادامه يابد ميزان استقامت بدن در مقابل اين ماده بالا میرود، به اين صورت که هر چه مقدار ماده مصرفی و دفعات استفاده آن بيشتر شود، مغز برای توليد سطح حس سرخوشی و لذتی که با استفاده نخستين ايجاد شده بود به ميزان بيشتری از کوکائين نياز دارد.
تحقيقات نشان داده است که طی مدت اجتناب و ترک کوکائين، يادآوری حس سرخوشی و يا حتی تماس با هر چيز که نشانهای از اين حس را همراه داشته باشد باعث تحريک و اشتياق برای استفاده از مواد و بازگشت به آن، حتی پس از مدت طولانی اجتناب از مصرف است.
مصرف کوکائين باعث اضطراب و افسردگی میشود که گاهی ممکن است تا هفتهها ادامه يابد. اقدام به ترک اين ماده گاهی تنها به خاطر فرار از اين افسردگی مفرط امکانپذير نيست و باعث استفاده بيشتر شخص معتاد از اين ماده براي چيره شدن به اين حالت نامطلوب افسردگی میشود.
انتهای پیام/
تا میتوانید اطلاع رسانی و فرهنگ سازی کنید که هر کس انسانی را نجات بده دنیا را نجات داده.
بيش از ٥٠٠نوع قرص امپوا مستقيم داره از كوكايئن درست ميشه پس استفاده كنترل شده هيچ اشكالي نداره چون توان مغز رو فوقالعاده ميكنه
والا من نمیدونم وقتی نیروی انتظامی ما همچین قدرتی داره که در عرض دو ساعت سازندگان کلیپ هپی رو دستگیر میکنه، چطور نمیتونه جلوی تولید کنندگان شیشه رو بگیره؟!؟!
افرادی که باعث رواچ توزیع مواد مخدر می شوند اتش ان دامنگیر شان خواهد شد ودر این مورد جای هیچ شکی نیست
تا میتوانید اطلاع رسانی و فرهنگ سازی کنید که هر کس انسانی را نجات بده دنیا را نجات داده.
عجب!
زیادفکرنکن واست بده