به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان هشدار می دهند مصرف انواع فست فودها سبب افزایش مراجعه مردم در سراسر جهان به بیمارستان ها و مراکز درمانی در اثر ابتلا به واکنش های آلرژیک غذایی شده است.
گفتنی است، موارد بستری بیماران در بیمارستان ها در کشور ایالات متحده در اثر حساسیت های غذایی و آلرژی های ناشی از آن در طول سالهای اخیر بسیار زیاده شده است.
بررسی ها نشان می دهند، کارشناسان علت این امر را مواردی مانند مواد افزودنی غذاها و همینطور مواد نگهدارنده می دانند.
از جمله خطرناکترین فست فودها که باعث حساسیت در افراد شده اند پیتزا، همبرگر و انواع ساندویچ ها است.
پزشکان با مطالعه بر روی موارد مراجعه و بستری در بخش اورژانس بیمارستان ها دریافته اند در حال حاضر بیشترین آمار مبتلایان به آلرژی های غذایی در مقایسه با 30 سال پیش در دنیا به وجود آمده است.
کارشناسان همچنین کمبود مواد مغذی مورد نیاز بدن همانند ویتامین D، اسیدهای چرب امگا 3 و آنتی اکسیدان ها را نیز در بروز این آلرژی ها در افراد موثر می دانند و توصیه می کنند افراد برای حفظ سلامت خود تا حد امکان از این مواد غذایی استفاده نمایند.
انتهای پیام/