وی با اعلام اینکهآرامش اقتصادی و سیاسی زمینه را برای فعالیت سرمایه گذاران در فضای اقتصادی کشور فراهم می کند ، خاطرنشان کرد: با امکانی که دولت تدبیر و امید فراهم کرده است، صدای پای سرمایه گذاران را در کشور و استان کرمان می شنویم.
رزم حسینی با اشاره به اینکه رویکرد رییس جمهور و هیئت دولت ، توجه به بخش خصوصی است، تصریح کرد: استان کرمان در این زمینه پیشگام است و تفکر مدیریت استان بخش خصوصیست.
وی با اعلام اینکه موانع دولتی در زمینه توسعه را به خوبی می شناسیم ، یادآور شد: یکی از مأموریت های اصلی استاندار، رفع موانع دولتی مسیر توسعه از جلوی پای بخش دولتی و خصوصی است.
استاندار کرمان گفت: بخش عمده ی تمرکز ما بر استفاده از ظرفیت های استانی برای جذب سرمایه گذاران غیر دولتی و مردم است ، که در این زمینه موفقیت های خوبی نیز داشته ایم.
رزم حسینی با اشاره به اینکه براساس سیاست های اقتصاد مقاومتی که مد نظر مقام معظم رهبری است، اقتصاد مقاومتی، اقتصادی مردمی و غیردولتی است ، افزود: با تکیه بر این اصل می توانیم با استفاده از ظرفیت های کشور، ثروت ایجاد کنیم.
وی خاطرنشان کرد: دولت در حال هموار کردن مسیر برای سرمایه گذاران جهت تبدیل ثروت خدادادی استان کرمان به بالفعل است و این رویکرد با جدیت در استان دنبال می شود.
رزم حسینی با اشاره به اینکه در تلاشیم از سرمایه گذاران توانمند برای سرمایه گذاری در استان، دعوت کنیم، تصریح کرد: صندوق توسعه ملی امکانات بسیار خوبی برای سرمایه گذاران دارد که برای دریافت تهسیلات ارزی از این صندوق، استانداری پیگیری های لازم را انجام می دهد.
وی یادآور شد: تا پایان دی امسال فرصت است تا طرح ها به صندوق توسعه ملی ارجاع شود که این فرصت خوبی برای استفاده از ارز ارزان در طرح های صنعتی است.
استاندار کرمان گفت: کرمان در بخش معدن رتبه نخست کشور را دارد با این ملاحظه که فقر اکتشافی در استان وجود دارد و اکتشافات مربوط به 40 سال قبل است.
رزم حسینی افزود: براساس نظر کارشناسان 10 درصد ظرفیت استان کشف شده است ، این در حالیست که هنوز ظرفیت بسیار بزرگی در زمینه اکتشاف در استان وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: معادنی در استان وجود دارد که مدت ها خوابیده و بهره برداری نشده است و این فرصت خوبی برای علاقه مندان به سرمایه گذاری در این بخش است.
رزم حسینی تصریح کرد: تیتانیوم یکی از معادن بزرگ و جذاب برای سرمایه گذاران است، ضمن اینکه در بخش کرومیت نیز معادن سرشاری در جنوب استان داریم که در حال حاضر استفاده ی کمی از آنها می شود.
وی یادآور شد: با توجه به تولید 5 و نیم میلیون تن فولاد ، طی چهار سال آینده در استان کرمان، با کمبود جدی در بخش انرژی مواجه هستیم.
رزم حسینی با اشاره به اینکه در حال حاضر 3 هزار و 500 مگاوات برق کمبود داریم ،گفت: مجوز تولید تا 10 هزار مگاوات برق برای توسعه و حتی صادرات را از وزیر نیرو گرفته ایم.
وی افزود: استان کرمان 312 روز آفتابی در سال دارد که ظرفیت برای استفاده از انرژی های نو وجود دارد.
رزم حسینی خاطر نشان کرد: در حوزه توسعه خطوط ریلی استان، هفته گذشته از شش سرمایه گذار دعوت کردیم که موافقتنامه هم امضا شد و براساس این موافقتنامه تأمین زیرساخت حلقه مفقوده ارتباط سیرجان، بردسیر و زرند را دنبال می کنیم.
استاندار کرمان تصریح کرد: در کشاورزی نیز جنوب استان کرمان ظرفیت های بسیاری دارد اما بهره وری در این بخش بسیار پایین است.
رزم حسینی یادآور شد: اخیراً مجموعه اقتصادی سپاه در صنایع گلخانه ای ورود پیدا کرده است که می توانیم آب، برق و زمین را هم برای سرمایه گذاری در اختیار آنها قرار دهیم.
وی گفت: استان کرمان در تولید 10 محصول کشاورزی رتبه نخست تا سوم کشور را داراست.
رزم حسینی با اشاره به ظرفیت های استان کرمان در زمینه ی گردشگری افزود: شهرستانی در استان نیست که اثر تاریخی و جاذبه گردشگری نداشته باشد که تأسیس شرکت گردشگری کویر را در دستور کار داریم.
وی خاطرنشان کرد: در شهرسازی و خدمات شهری کرمان نیز فرصت های بسیار خوبی برای سرمایه گذاری وجود دارد/س