به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ، حجتالله فراشی با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران، اضافه کرد: زن بهعنوان مدیر خانه و پناهگاه خانواده در زمان بحران جایگاه بیبدیلی دارد که اگر به این جایگاه خدشه وارد شود، اعضای دیگر خانواده هم به لغزش میافتند و بنیاد خانواده از هم گسسته میشود.
فراشی تاکید کرد: باید با آموزش و اطلاعرسانی سطح آگاهی مردم را بالا ببریم و خانوادهها را با فراگیری آموزش مهارتهای رفتاری توانمند کنیم تا این نهاد مهم جامعه هم وارد چرخه مبارزه با مواد مخدر شود.
وی تصریح کرد: برجستگی نقش خانواده در زندگی فرزندان و گسترش این وظیفه از حصار تنگ نیازهای مادی و تسری آن به بخشهای عاطفی، روحی و روانی، همبستگی خانواده را تقویت میکند و ساختار خانواده را محکمتر از گذشته میکند.
دبیر شورای هماهنگی استان با تاکید بر پرهیز از افراط و تفریط بهعنوان آفت تعلیم و تربیت و لزوم اعتدال و میانهروی در پیوند با فرزندان گفت: سختگیری بی مورد یا رهاسازی بی حد و مرز و ناآگاهی از مراوده با افراد و غفلت از اینکه فرزندان با چه فرد یا افرادی نشست و برخاست دارد، همه این موارد از نمونههای خطراتی است که در زوایای زندگی کمین کردهاند و اگر غفلت کنیم جبران آن امکانپذیر نیست.
انتهای پیام/م