مجتبی رحمتی، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: گوجه فرنگی از جمله سبزیجات پر خاصیت است که اگر چه به صورت پخته و رب در غذاهای ایرانیان به وضوح یافت میشود، اما مصرف این خوراکی به صورت خام نیز مفیدتر از پخته شدن آن است.
وی افزود: گوجه فرنگی ویتامینهای B5، B3،B2 و B1 و همچین شامل اسید فولیک یا بتاکاروتن و مقدار کمی ویتامینهای گروه A و C را داراست و علاوه بر اشتها آور بودنش، خستگی را از افراد میرباید و تقویت کنندهی سلسلهی اعصاب و همچنین قلب و دستگاه گردش خون است.
وی اذعان داشت: گوجه فرنگی نیز مانند هر میوه و سبزی دیگری باید رسیده باشد و ظاهری عاری از لک را داشته باشد، در واقع این نوع از سبزیجات از زمانهای گذشته دشمن سرطان بوده و هستند و از بدن انسان نیز محافظت میکنند.
انتهای پیام/