به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ، «محمدعلی بخشی کارشک» در جمع خبرنگاران اظهار کرد: رعایت ضوابط و استانداردهای بهداشتی از سوی شهروندان در رشد بهداشت عمومی و امنیت غذایی بسیار موثر است.
وی تصریح کرد: از آغاز سال تاکنون یکمیلیون و 730 هزار قطعه طیور در کشتارگاههای استان تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی کشتار شده است.
رئیس ادارهی نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی خراسانجنوبی ادامه داد: از کشتار این تعداد طیور 3115 تن گوشت سفید بهداشتی وارد چرخهی مصرف انسانی شده است.
بخشیکارشک یادآور شد: همچنین در این نظارتهای بهداشتی 8180 قطعه طیور بعلت لاغری مفرط و سایر عوامل مخاطرهانگیز از چرخهی تولید حذف شده است.
وی با بیان اینکه میزان گوشت خارج شده از چرخهی مصرف انسانی 12 هزار و 400 کیلوگرم بوده است، خاطرنشان کرد: گوشت سفید پس از کشتار داخل بستهبندیهای بهداشتی قرار گرفته و در روی این بستهبندی تاریخ تولید و انقضای آن درج میشود.
انتهای پیام/م