به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،دکتر "مریم شلیله"، افزود: زمینه ارثی نیز در میزان هوش و استعداد فرد بی تاثیر نیست.
وی اظهار کرد: کافئین در قهوه، چای و نوشابههای انرژی زا یافت میشود، این ماده برای مهار و کم کردن خواب، مناسب نبوده و توصیه میشود افراد به جای مصرف کافئین خواب کافی داشته باشند.
وی علاوه بر مضر بودن مصرف کافئین به عدم مصرف یا کم کردن غذاهای پرچرب، شیرین و دیر هضم مانند فست فودها مخصوصا در ایام امتحانات تاکید کرد.
دکتر شلیله با اشاره به استفاده سلولهای مغزی از گلوکز خاطرنشان کرد: لازم نیست برای تامین این ماده از مواد قندی زیاد استفاده شود، بلکه با مصرف کربوهیدرات میتوان این مقدار گلوکز را تقویت کرد.
این کارشناس تغذیه گفت: مصرف ترکیباتی مانند غلات، نان جو و سبوس دار به تدریج قند را آزاد کرده و اثرات مثبتی از جمله تقویت قوای مغزی دارد.
وی همچنین مصرف آب، سبزیجات دارای برگ سبز تیره مانند کاهو، اسفناج، کلم و گل کلم، مواد دارای روی مانند گردو، ماهی، مرغ و انواع گوشت، میوه به خصوص ویتامینc مانند مرکبات، طالبی، خربزه، هندوانه و توت فرنگی و لبنیات را در تقویت هوش و مغز موثر دانست.
دکتر شلیله در پایان یکی دیگر از اقداماتی که موجب افزایش تمرکز میشود را مصرف صبحانه عنوان کرد و افزود: مصرف به موقع صبحانه سوخت مغز را تامین کرده و در تقویت حافظه کوتاه مدت نقش قابل توجهی دارد.
انتهای پیام/م