وی با تاکید بر اینکه مصرف شیر در وعده ناهار به شدت شانس جذب آهن موجود
در غذا را کاهی می دهد،گفت: آهن موجود در شیر و نیز آهن که در گوشت است،
هر دو دارای خاصیت 2 ظرفیتی بوده و مصرف همزمان آنها و یا به فاصله زمانی
کم تر از 1 ساعت مانع از جذب آهن مفید هر دو ماده غذایی می شود و این در
حالیست که شیر علاوه بر داشتن کلسیم دارای اسید آمینه تریپ تو خون و نیز
ماده پیش ساز؟ است نوشیدن آن در پیش از خواب شبانگاهی علاوه بر جذب بهتر
مواد مغذی موجب بهبود کیفیت خواب نیز می شود.
محمد تقی انوشه همچنین در خصوص افرادیکه به علت نوع ضائقه غذاییشان طعم و
بوی شیر را تحمل نمی کند ادامه داد: این گروه می تواند با اضافه کردن کمی
کاکائو با درصد بسیار پایین، دارچین، و یا مزه میوه های مختلف به شیر، آن
را بنوشند و البته ناگفته نماند که مصرف شیرهای کم چرب که دارای کالری 120
در هر واحد می باشند منجر به جذب بهتر کلسیم و آهن شده و شیر پرچرب فقط
شانس چاقی را افزایش می دهند.