به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل ؛ عبدالامیر احمدیزاده دیروز در مراسم تجلیل از واحدهای صنعتی برتر مشارکتکننده در طرح مدیریت مصرف برق در اردبیل اظهار داشت: امسال در قالب طرح ذخیره عملیاتی و کنترل بار مصرف علاوه بر صنایع پربار به بخشهای تجاری و اداری نیز رفتهایم تا بتوانیم بخشی از حجم بار مصرفی را در تابستان کاهش دهیم.
وی با بیان اینکه در فصل تابستان بار مصرفی شبکه مصرفی به نسبت فصول دیگر هزار مگاوات افزایش مییابد، گفت: پیک مصرف در فصول بهار، پاییز و زمستان 23 هزار مگاوات است اما در تابستان این رقم به 43 هزار مگاوات افزایش مییابد که اختلاف 20 هزار مگاواتی را در این زمینه شاهد هستیم.
نماینده شرکت توانیر خاطرنشان کرد: در استان اردبیل این میزان 267 مگاوات است که به نسبت سایر استانها این بار مصرفی کمتر است اما افزایش دامنه مصرف در تابستان نه از نظر علمی و نه فنی و اقتصادی توجیهپذیر نیست.
احمدیزاده یادآور شد: وزارت نیرو به دلیل این اختلاف 20 نیروگاه 10 هزار مگاواتی خود را فعال کرده و در فصول دیگر میخواباند که این خود به سیستم و حجم تولید و سیکل حرارتی آسیب میرساند.
وی تصریح کرد: در تلاش هستیم تا شکل موج روزانه را اصلاح کنیم و از بار مصرف جلوگیری شود چرا که مطالعات نشان میدهد 200 تا 300 ساعت مصرف بحرانی در کشور داریم که اوج آن در تیرماه و مردادماه است و برای مهار این مصرف راهکار منطقی تولید نیروگاه نیست.
نماینده شرکت توانیر افزود: باید از برنامههای اصلاح مصرف استقبال کنیم و فاصله حداقل و حداکثر مصرف را در فصول مختلف کاهش دهیم هر چند که در استان اردبیل به دلیل خنک بودن هوا مشکل چندانی در میزان مصرف بار تابستانی و سایر فصول وجود ندارد.
احمدیزاده تغییر برق پایدار و نگهداری از شبکه را ضروری اعلام کرد و ادامه داد: تلاش ما بر این است تااز فروپاشی شبکه جلوگیری کنیم و خاموشیها را در 24 ساعت به حداقل برسانیم چرا که هر خاموش و روشن کردن شبکه ضرر و زیان حقیقی به دنبال دارد.
انتهای پیام/