حسن منیری فر در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: كشاورزی ارگانيک بايد سلامت خاک، گياه، حيوان، انسان و كره زمين را به عنوان يک مجموعه زنده حفظ كرده و شرايط زيستی آن را بهبود بخشد.
وی تشریح کرد: بهره گیری از روش ها، نهاده ها و عملیات زراعی، زیستی و مکانیکی برای تامین نیازهای اکوسیستم کشاورزی در کشاورزی ارگانیک منجر به تولید غذای سالم می شود.
منیری فر ادامه داد: اين نوع كشاورزی بر استفاده از عمليات مديريتی به جاي استفاده از نهادههای خارج از مزرعه تاكيد دارد.
رییس مرکز تحقیقات كشاورزی و منابع طبيعی آذربايجان شرقی یادآور شد: در كشاورزی رايج با توجه به افزايش نيازها و محدوديت منابع، هدف اصلی افزايش حداكثری توليد است و در آن به پيامدهای ميان مدت و درازمدت مديريت اكوسيستم كشاورزی بر پايداری منابع، سلامت محيط و انسان و ديگر ابعاد اقتصادی-اجتماعی كشاورزی توجه نمیشود.
وی اظهار داشت: اين استفاده ابزاری از گياهان، جانوران و محيط زيست ريشه در نگرش تک بُعدی انسان محور دارد و بشر با اين نگرش موجب تخريب محيط زيست و درنهایت تهديد سلامت خود شده است.