مصرف هندوانه معده را تقویت می کند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری ، زادگاه اصلی هندوانه، هندوستان است و به مین علت به معنای میوه هند معروف شده است.

هندوانه گياهی است يكساله و يك پايه ساقه آن خزنده و پيچك دارد و برگهای آن پهن با بريدگيهای عميق می باشد.

گلهای آن كوچك و زردرنگ است.

ميوه آن رگدار يا دراز. پوست آن سبز رنگ و داخل آن قرمز می باشد و تخمه هندوانه بر حسب انواع مختلف آن ممكن است سياه ، قرمز ، سفيد و يا زرد باشد.

هندوانه دارای اسيد آمينه ای بنام سيترولين و موادی بنام كاروتن و ليكوپن و نوعی قند بنام مانيتول می باشد.

هندوانه از نظر طب قديم ايران سرد و تر است.

گرما را برطرف می كند و بهترين ميوه تابستان است.

هندوانه به پائين آوردن فشار خون كمك می كند.

هندوانه معده را تقويت مي كند.

پوست سفيد داخل هندوانه برای زخم گلو و دهان بسيار موثر است.

مغز تخمه هندوانه كرم های معده و روده را از بين می برد.

هندوانه بدن را تازه و شاداب می كند.

هندوانه برای اشخاص گرم مزاج بسيار خوب است.

آب هندوانه مخلوط با سكنجبين علاج كننده يرقان و دفع كننده سنگ كليه است.

برای خنك كردن بدن در روزهای گرم تابستان هندوانه را با شكر بخوريد.

تخم هندوانه دارای حدود 30 درصد روغن است كه از نظر خواص شيميايی مانند روغن بادام می باشد.

حدود ۴۴ درصد كالری هندوانه را قند تشكیل می دهد، اما قند آن طبیعی است و همانطور كه می دانیم قند دشمن بدن نیست. بلكه یك ماده غذایی حیاتی برای تأمین سوخت انرژی است و تنها منبع سوخت مغز است.علاوه بر قند و آب، هندوانه دارای ویتامین ث و مقدار كم و ناچیزی چربی اما بدون كلسترول است.

هندوانه دارای لیكوپین فتوشیمیایی است كه این ماده یكی از كاروتنوئیدهای رنگی جلوگیری كننده و جنگنده با بیماریهای است.

هندوانه قرمز رنگ است چون دارای موادشیمیایی طبیعی به شكل رنگدانه های قرمز رنگ مثل گوجه فرنگی است./س

برچسب ها: هندوانه ، معده ، مفید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.