مدیر برنامه آنفولانزا و مراقبت بهداشتی مرزی کشور، گفت: بیماری های واگیر از معضلات مهم نظام سلامت کشور است و امروز با تلاش معاونت های بهداشتی، مبتلایان به بیماری های واگیر به 14 درصد کاهش یافته که این مهم طی یک برنامه زمانبندی شده و دقیق به وقوع پیوسته است.

به گزارش گروه علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا، دکتر محمود سروش در کارگاه کشوری مراقبت از آنفلوانزا و کنترل و پیشگیری عفونت های تنفسی حاد واگیر، نوپدید و بازپدید که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار برگزار شد، افزود:  کاهش درصد مبتلایان به بیماریهای واگیر به منزله ریشه کنی آنها نیست ما به عنوان سربازان عرصه مقابله با این بیماری ها همواره باید آماده باشیم و به دستورالعمل هایی که از سوی وزارت بهداشت صادر می شود توجه و برنامه های مراقبتی را دقیق اجرا کنیم.

وی از بیماری های واگیر به عنوان مهمترین معضلات حوزه سلامت یاد کرد و افزود: دستور العمل ها و برنامه های جامعی در زمینه کنترل و مراقبت این بیماری ها توسط وزارت بهداشت و در مان تدوین شده است.

دکتر سروش بیان کرد: امسال مکاتبات زیادی با واحد های متعدد بهداشتی انجام شده است ما از تمامی همکاران این عرصه خواستاریم تا نسبت به مطالعه مکاتبات و بخش نامه ها کوتاهی نکنند و این مطالب را به واحدها و بخش های مختلف بیمارستان ارائه دهند تا از وقوع آسیب به پرسنل بیمارستان ها جلو گیری شود.

مدیر برنامه آنفولانزا و مراقبت بهداشتی مرزی کشور با تاکید بر اینکه باید فضا های امن تنفسی در بیمارستان ها راه اندازی شود، گفت: فضای تنفسی در سطح بیمارستانها ناکافی است و افزایش اتاق ایزوله تنفسی باید افزایش یابد.

دکتر سروش هدف از اجرای این همایش کشوری را انتقال پیام رعایت اصول حفاظت فردی و کنترل عفونت بیان کرد و اظهار داشت: تمامی افرادی که درپایگاه های بهداشتی و بخش هایی که در بیماری های انسانی از جمله مدیران گروه تخصصی مبارزه با بیماری ها، نیروهای آموزش دهنده به دانشجویان، بخش های عفونی، بخش های ایزوله تنفسی با فشار منفی و محل های نگهداری معلولین و جانبازان، زندان و فضاهای بسته مشمول ارائه خدمات هستند، باید برای جلوگیری از انتقال بیماری اصول حفاظت فردی را رعایت کنند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار