به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان، حسین پور اظهار داشت: گندم قوت غالب اکثر مردم ایران محسوب می شود و محصولی استراتژیک است که تاکنون بخشی از منابع آب و خاک برای دستیابی به خودکفایی دراین محصول صرف شده است.
وی بابیان اینکه سهمیه استان خوزستان دربخش آرد شهری و روستایی و فانتزی پز سالانه 528 هزار تن می باشد و به همین میزان در استان نان مصرف می شود، اظهارکرد: باتوجه به سرمایه گذاری دولت و پرداخت یارانه، ضایعات نان تولید شده در سطح استان خوزستان حداکثر یک درصد می باشد که این امر مستلزم کار فرهنگی بیشتر می باشد.
مدیرعامل شرکت غله خوزستان عوامل مختلفی را در بهبود کیفیت نان مؤثر دانست و گفت: یکی ازاین عوامل، ضرورت صنعتی شدن تولید نان در کشور است که این امر باعث کاهش چشمگیر ضایعات و همچنین رعایت استانداردهای بهداشتی و سلامت عمومی جامعه می شود .