گفتنی است، بر اساس این تحقیقات کارشناسان ادعا میکنند مردم میتوانند حس کربوهیدرات را بر روی زبان خود احساس کنند و این باعث تحریک مرکز لذت مغز آنها میشود.
بررسیها نشان میدهند، این نوع حس ششم که بر روی زبان فعال است میتواند طعمهای شیرین، ترش، طعم شور، تلخ و حتی مزههای خوشمزه را تشخیص و شناسایی کند.
کارشناسان معتقد هستند این حس ششم که بر روی زبان فعال است به افراد لذتی زیاد در هنگام خوردن مواد پرچرب، شیرین و مملو از کربوهیدرات میدهد و به این دلیل است که اغلب افراد تمایلی به خوردن غذاهای رژیمی ندارند.
کارشناسان وجود این حس را متعلق به وجود گیرندههای بصری و بویایی بر روی زبان و چشمها میدانند که سبب تحریک اشتهای فرد و یا عدم احساس گرسنگی در او میشود.
کارشناسان حتی اعتقاد دارند افراد قبل از خوردن غذاهای حاوی کربوهیدرات به واسطهی این حس ششم نوعی لذت در خود احساس میکنند.
انتهای پیام/