حجتالاسلام سید مصطفی طباطبایینژاد دیروز در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل اظهار داشت: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی و توجه دادن به تولید داخلی کشت و ترویج گیاهان دارویی به عنوان یک ظرفیت عظیم که میتواند به درآمدزایی کشور کمک کند، مورد توجه ماست و در این زمینه رئیس سازمان و مسئولان همتی مضاعف دارند.
وی با بیان اینکه بیش از 8 هزار گونه گیاهان دارویی در کشور شناسایی شده که باید به ترویج کشت و داشت آن اقدامات اساسی و زیربنایی انجام شود، گفت: با توجه به شعار همه با هم در تشکیل جهاد سازندگی که از فرمایشات امام راحل بود سعی و اهتمام جدی ما در تقویت جبهه تولید به شکل منسجم است به طوریکه سازمان جنگلها و مراتع توسعه، بهرهبرداری و حفاظت و نظارت از مراتع و جنگلها را به عنوان یک اولویت جدی مورد توجه قرار داده است.
نماینده ولی فقیه در سازمان جنگلها خاطر نشان کرد: ما معتقدیم در صیانت از این بخش باید آحاد مردم مشارکت کنند و در این زمینه سعی وافری را انجام دهند تا از تخریب و باطل کردن ظرفیتهای این حوزه خودداری کنند.
طباطبایینژاد در ادامه افزود: با توجه به نامگذاری سال به نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی ما در دو مجموعه جهاد کشاورزی و سازمان جنگلها به دنبال راهکاری هستیم تا به مؤلفههای این شعار و همچنین اقتصاد مقاومتی توجه کنیم که در آن مدیریت پویا، توجه به ظرفیتهای داخلی، استفاده از توانمندی مدیران خلاق و همچنین برخی دیگر از روشها و شیوههای ارزشمند در تحقق این اهداف مورد هدفگذاری است تا براساس معیار و ملاک خدمت به خلق بتوانیم از این بستر استفاده کنیم.
وی بیان کرد: جهاد کشاورزی با نگاه تحولی به مناطق روستایی فعالیت خود را از سالها پیش شروع کرده و امروز با گذر از مسائل عمرانی و آبادانی روستاها در بخشهای مختلف تولید یاریگر دستگاههای اجرایی است تا به توانمندسازی این بخش کمک کرده و یک مدیریت تحولی را رقم بزند.
نماینده ولی فقیه در سازمان جنگلها همچنین یادآور شد: سازمان جنگلها و مراتع هدفگذاری خاصی را در رسیدن به نقطه تعالی برنامهریزیها برای حفاظت و صیانت از سرمایههای عظیم الهی انجام داده و در این مسیر تلاش و کوشش بر این است تا برخی از ابعاد حرمت گذاشتن به مواهب طبیعی و خدادادی مشخص و معلوم باشد.
انتهای پیام/س