اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: اعضای هوایی شاخه های برگدار و گلدار مرزه ارزش دارویی دارند.
وی تشریح کرد: به غیر از مصرف به صورت سبزی تازه از دَم کرده مرزه نیز استفاده می شود.
نقشی ادامه داد: عَرَق مرزه برای رفع بدبویی بدن قابل توصیه است.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: استفاده از دَم کرده مرزه برای تسکین دردهای سیاتیک و همیطور رُماتیسم تاثیرگذار خواهد بود.
وی اظهار داشت: کارشناسان مخلوط مرزه با عسل را ترکیبی منسب برای از بین بردن زردی رُخسار می دانند.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی افزود: عَرَق مرزه را تقویت کننده مناسبی برای دستگاه گوارش و درمان ناراحتی های تنفسی می دانند.
وی گفت: یک فنجان عَرَق مرزه در یک لیوان آب سرد موثر خواهد بود.