وی افزود: در حال حاضر 7 هزار هکتار باغات زیتون در استان وجود دارد که 5300 هکتار از این مجموعه در مرحله محصول دهی و بارآوری قرار دارند که در معرض تهاجم آفات مگس و ملخ قرار گرفته اند و باید به سرعت برای از بین بردن آنها اقدام شود، در غیر این صورت خسارات سنگینی را به کشاورزان منطقه وارد میکند.
آهنی تصریح کرد: تاکنون 41 روستا در امر مبارزه با آفت مگس زیتون همکاری و مشارکت داشته و 1760 نفر از این مناطق در دوره های آموزشی مربوط به روشهای مبارزه با آفات شرکت کرده اند.
وی گفت: در این زمینه 23 کارشناس در منطقه مستقر شده اند و 16 ایستگاه برای شناسایی آفت فعال هستند و در 10 تا 15 روز آینده باید با محوریت جهاد کشاورزی و همراهی و حمایت دستگاههای ملی و استانی ذیربط با این آفت مبارزه شود.
مدیر کل دفتر مدیریت بحران استان خاطرنشان کرد: این آفت از کشور عراق وارد ایران شده و در چند سال گذشته درحال گسترش است و برای مبارزه با آن در استان 2 میلیون و 400 هزار کارت زرد مورد نیاز است که امیدواریم اعتبارات وزارتخانه در 10 روز آینده تخصیص یابد.
آهنی بیان کرد: زیتون از جمله محصولاتی است که بازده اقتصادی بالایی دارد و در امر مبارزه با آفت مگس زیتون لازم است در چند روز آینده هماهنگی لازم بین سه استان همجوار صورت بگیرد چون این آفت مرز نمی شناسد، پس مبارزه با این آفت باغی باید به صورت همزمان و با شیوه واحد انجام شود./س