وی عنوان داشت: میراث فرهنگی سرمایه هر قوم است و یک نهاد به تنهایی نمیتواند این سرمایه را حفظ کند و حفظ آن نیاز به مساعدت نهادها و مردم دارد.
وی با اشاره به تولید مطلوب گندم نسبت به سالهای گذشته در منطقه فراهان افزود: این جشن آیینی به نوعی سپاسگذاری و توجه به نعمتهای الهی و پاسداشت میراثی است که نیاکان ما به یادگار گذاشتهاند.
فرماندار فراهان اضافه کرد: امیدواریم این جشن بهانهای باشد که مردم بیشتر به پرداخت زکات توجه کنند.
وی ادامه داد: جهت ترغیب مردم به این امر خداپسندانه کارهای فرهنگی مختلفی صورت گرفته و قرار بر این شده که زکات هر منطقه برای همانجا هزینه شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز در این مراسم گفت: ما با برگزاری این گونه مراسم سعی میکنیم با شناساندن و زنده نگه داشتن میراث تاریخیمان و نیز احیای پیام این مراسم موجبات خوشحالی مردم را فراهم کنیم.
وی با اشاره به بازارچههای مستقر در اطراف بقعه متبرک امامزاده احمدبنعلی(ع) افزود: وجود این بازارچهها جنب و جوش خوبی را به وجود آورده و نیز باعث رونق کسب و کار شده است.
وی ادامه داد: سعی ما بر این است که سال آینده فضای مناسبتری جهت استقرار بازارچهها و نیز محل برگزاری جشن به وجود آوریم.
رئیس اسبق پژوهشکده مردمشناسی گفت: هیچ فرهنگی شادی را جزو آفریدههای خدا نمیداند ولی در فرهنگ ما داریوش اهورامزدا را خالق زمین، آسمان، مردم و شادی میدانست که این نشان از تفکر عمیق نیاکان ما دارد.
میرشکرایی افزود: ایران یکی از پر جشنترین کشورها بوده است و برای هر اتفاقی جشن خاصی در تقویم کهن ما ثبت شده که باید در حفظ این آیینها تلاش فراوان صورت گیرد.