معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور گفت: شیوه و رویکرد مقابله با انواع بحران ها و سوانح پیش بینی نشده باید تغییر اساسی کند.


مرتضی اکبرپور در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج افزود: استفاده بهینه از تمام امکانات بخش دولتی و خصوصی استانها یکی از راهکارهای مناسب برای مهار هر چه مطلوبتر و سریعتر آتش سوزی جنگل ها و مراتع است.
 وی با اشاره به اینکه در استان های زاگرس نشین کشور آتش سوزی جنگل ها و مراتع در فصول گرم سال امری رایج و متداول است و گفت: برای کاهش خسارت های ناشی از اینگونه سوانح باید علاوه بر هماهنگی های لازم برنامه خاصی نیز از سوی دستگاه های مختلف اجرایی استان تدوین و اجرا شود.
اکبرپور جنگل ها و مراتع را از سرمایه های ارزشمند ملی دانست و گفت: هنگام بروز آتش سوزی جنگل ها و مراتع امکانات و تجهیزات لازم برای مهار آن در اختیار مردم گذاشته شود.
اکبرپور گفت: اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری به ویژه کهگیلویه و بویراحمد برای حفاظت از جنگل ها و مراتع در برابر آتش سوزی اقدام به تشکیل و راه اندازی اتاق فکر و ارایه مستمر گزارش عملکرد آن به سازمان مدیریت بحران کشور کند.
 وی خواستار آطلاع رسانی، آگاهی بخشی و ارایه آموزش های تخصصی در زمینه مهار آتش سوزی جنگل ها و مراتع از سوی دستگاه های متولی شامل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری، جمعیت هلال احمر و ستاد مدیریت بحران استان شد.
اکبرپور افزود: سازمان مدیریت بحران کشور آماده هرگونه همکاری در این زمینه با مسوولان اجرایی و نهادهای دولتی کهگیلویه و بویراحمد است.
وی گفت: مدیریت استفاده از چتربال جمعیت هلال احمر کشور هنگام بروز انواع بحران ها و سوانح پیش بینی شده در کهگیلویه و بویراحمد از جمله آتش سوزی جنگل ها و مراتع در قالب یک دستورالعمل به استاندار و ستاد مدیریت بحران استان اعلام شود./ب
برچسب ها: بحران ، جنگل ، منابع طبیعی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.