دبیر ستاد حقوق بشر با ابراز تاسف از رخداد فتنه 88 گفت: متاسفانه در جریان فتنه ضربه بدی از این ناحیه متوجه نظام شد و بهانه‌ای به دست غربی‌ها افتاد که با استفاده از آن بسیاری از دستاوردهای عظیم نظام را مخدوش کنند و حتی دموکراسی ما را که واقعا در خاورمیانه نظیر ندارد لکه دار کنند.

به گزارش خبرنگار حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران، جلسه عالی هماهنگی ستاد حقوق بشر صیح امروز سه شنبه(3تیرماه) با حضور "محمدجواد لاریجانی" دبیر ستاد حقوق بشر و "محمدجواد ظریف" وزیر امور خارجه کشورمان برگزار شد.




"محمدجواد لاریجانی" دبیر ستاد حقوق بشر ضمن تشریح عملکرد و دستاوردهای حقوق بشر گفت: جمهوری اسلامی ایران به طور ذاتی و براساس مبانی عقلانیت اسلامی به حقوق بشر احترام می‌گذارد و درحالی مورد فشارها و هجمه‌های ناجوانمردانه از سوی غرب قرار گرفته است که متحدان آنها در منطقه حتی یک نمونه از سوابق دموکراسی، آزادی‌های مدنی و پیشرفت‌های پدید آمده برای آحاد ملت از جمله زنان در کارنامه خود ندارند.

**لاریجانی: برخی با فتنه 88 ضربه بدی به نظام وارد کردند

وی با بیان اینکه غرب با امکانات وسیع خود اقدام به مخدوش کردن چهره نظام در صحنه بین‌المللی کرده است گفت:  حقوق بشر باید مورد توجه همه قرار گیرد و به عنوان یک پروژه دراز مدت روی آن سرمایه گذاری و تمرکز شود چرا که این امر نیاز به مداومت دارد و ما باید  در دفاع از خودمان و دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران و زدودن زنگار اتهامات از چهره خود، برنامه ریزی‌های کلان داشته باشیم.

 دبیر ستاد حقوق بشر با ابراز تاسف از رخداد فتنه 88 گفت: متاسفانه در جریان فتنه ضربه بدی از این ناحیه متوجه نظام شد و بهانه‌ای به دست غربی‌ها افتاد که با استفاده از آن بسیاری از دستاوردهای عظیم نظام را مخدوش کنند و حتی دموکراسی ما را که واقعا در خاورمیانه نظیر ندارد لکه دار کنند.

لاریجانی در ادامه تاکید کرد: پیروزی اخیر آقای روحانی در انتخابات نشان داد، این اتهامات بی پایه و اساس بوده است و من در همان روزهای آغازین در نامه‌ای خطاب به ایشان نوشتم که  این ویژگی مردم‌سالاری نظام اسلامی، برگ برنده‌ای است که غربی‌ها به هیچ وجه تحمل آن را ندارند.

**وزیر امور خارجه: غربی‌ها به بهانه حقوق بشر قدرت ایران را نشانه گرفته‌اند

"محمدجواد ظریف" که در جلسه عالی هماهنگی ستاد حقوق بشر سخنرانی می‌کرد با اشاره به اینکه غربی‌ها در پنجاه سال گذشته و خصوصا در دو دهه‌ای که از فروپاشی شوروی سابق می‌گذرد از حقوق بشر در راستای اهداف خود استفاده بعمل آوده‌اند گفت: غربی‌ها فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی را پیروزی بزرگ لیبرال دموکراسی قلمداد و همه تلاش خود را بعمل آوردند تا در همین وضعیت موقتی که خودشان هم می‌دانند موقت است دیدگاه‌های خود را درقالب‌های مختلف از جمله حقوق بشر نهادیه و القاء کند و این وضعیت موقت را به دائمی بدل کنند.

 وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به  پیام تاریخی حضرت امام خمینی(ره) به گورباچف که دکتر جواد لاریجانی حامل آن برای رهبر شوروی سابق بود گفت: حضرت امام(ره) در آن نامه به آقای گورباچف در واقع آینده وضع جهان را پیش‌بینی کردند و در شرایطی که جهان هنوز در شرایط گذشته به سر می‌برد، ایشان کنش گری در آینده نظام جهانی را آغاز کرده بود و این از برجستگی‌ها و ویژگی‌های منحصر به فرد امام(ره) و انقلاب اسلامی ما بود که از همان زمان بازی نقش آفرینی جهان بعدی را شروع کرده بودند.

وزیر امور خارجه گفت: در جهان انتقالی اولین کسی که شرایط ویژه را درک کرد حضرت امام(ره) بود. ایشان به خوبی فهمید در این بازی ایران خارج از ظرف قدرت نظامی، اقتصادی و سیاسی می تواند نقش آفرینی کند، چرا که ما یک دیدگاه فرهنگ محور داریم و در این دنیا حرف جدید داشتن تاثیر گذار باشد.

ظریف اضافه کرد: غرب از طریق تکیه بر بحث حقوق بشر، قدرت جمهوری اسلامی ایران  را نشانه گرفته است و آنها می‌خواهند دقیقاَ در جایی که ما می‌توانیم نقش آفرینی کنیم با بهانه‌های حقوق بشری نقش ما را خراب کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همواره نشان داده است که کشوری ویژه، منحصر به فرد و دارای تفکر و صاحب پیام جهانی برای بشریت است و آنچه آمریکایی‌ها را اذیت می‌کند این است که ما می‌گوییم پیام جهانی داریم و یکی از دلایل اصلی فشارهای مختلف واز جمله فشارهای حقوق بشر بر کشور ما همین موضوع است.

ظریف با اشاره به وجود فشارها و تبعیضات جهانی علیه جمهوری اسلامی ایران گفت:  فشار و تحریم نگرانی ما نیست، ما در حوزه‌هایی که حرف برای زدن داریم و دیدگاهی برای ارائه کردن داریم تعلل نخواهیم کرد.

وزیر امور خارجه سپس به فرمایش مقام معظم رهبری پیش از انتخابات ریاست جمهوری اخیر اشاره و خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری قبل از انتخابات بحث حق الناس را مطرح کردند، این حرف نو، علمی و آکادمیک در عرصه حقوق بشر است که شما می‌توانید فوق همه نظارت‌ها و مکانیزم‌های نظارتی رایج یک نظارت بالاتر داشته باشید و در واقع بحث حق الناس یک مبنای جدید حقوقی در سطح بین‌المللی می‌تواند باشد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار