تحقیقات نشان داده است که روزه گرفتن براي مبتلايان به چربي خون بالا بسيار مفيد است و ميزان چربيهاي نامطلوب موجود در خون را تنظيم مي كند و موجب افزايش ميزان چربي هاي مفيد خون مي شود.

زهرا عبداللهي مدیر دفتر بهبود تغذيه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص اثرات مفید روزه بر سلامتی بدن گفت:مطالعات متعدد نقش موثر روزه داري را در بهبود بيماري‌هاي مختلف نشان داده اند. در اغلــب بيماريهائي كه عادات غلط غذايي، چاقي و افزايش وزن در بروز آنها دخالت دارند، روزه داري مفيد است. همچنین روزه گرفتن براي مبتلايان به چربي خون بالا بسيار مفيد است و ميزان چربيهاي نامطلوب موجود در خون را تنظيم مي كند و موجب افزايش ميزان چربي هاي مفيد خون مي شود.

وی ادامه داد: توصيه مي شود افراد روزه دار همانند زماني كه روزه دار نيستند سه وعده غذا بخورند كه اين وعده ها شامل افطار، شام و سحر است .در واقع خیلی ها فکر می کنند هنگام سحر باید غذاهای پرچربی و پرکالری بخورند که در طول روز احساس گرسنگی نکنند.

عبدالهی با بیان اینکه بد نیست بدانید مصرف موادغذایی پرچربی بخصوص در هواي گرم موجب تشنگی شدید و كم آبي بدن می شود، عنوان کرد: در وعده سحری از غذای کم چرب مواد غذایی پرفیبرمثل میوه ها و سبزی ها استفاده کنید که منبع سرشاری از فیبر هستند. مواد غذایی پر فیبر آب زیادی در خود جذب می کنند و بدن می تواند آن را به آهستگی جذب کند و احساس تشنگی دیرتر عارض می شود.

وی تصریح کرد: مصرف آب به مقدار زیاد در وعده سحری و مخصوصا بین غذا توصیه نمی شود، چون موجب رقیق شدن شیره معده و آنریمهای گوارشی شده و روند هضم غذا مختل می شود.

همچنین از نوشيدن بيش از اندازه چای در وعده سحري اجتناب نمائيد چون چاي باعث افزايش دفع ادرار و از دست رفتن نمك هاي معدني كه بدن شما در طول روز به آن احتياج دارد، مي شود.



انتهای پیام/
برچسب ها: روزه ، رمضان ، چربی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار