وی با تأکید بر اینکه کمآبی بدن در مدت زمان روزهداری میتواند صدمات جبرانناپذیری را به سیستم گوارش بدن وارد کند، گفت: اکیدا توصیه میشود حجاج از مصرف غذاهای نمکدار و غذاهایی که موجب عطش میشود، پرهیز کنند و با نوشیدن آب کافی از زمان افطار تا سحر، کمبود آب بدن را جبران نمایند.
وی افزود: خوردن سبزیجات و میوهجات به جلوگیری از تشنگی و عطش کمک میکند همچنین، نوشیدن شربت خاکشیر و شربت آبلیمو با مقدار آبلیمو کم درکاهش عطش مؤثر است.
دکتر جمشیدی اضافه کرد: به دلیل گرمای هوا توصیه میشود زائران، زمان زیارت خود را در نزدیکی اذان صبح تنظیم نمایند و در طول روز که هوا گرمتر است، حتیالامکان از محیطهای خنک و سربسته خارج نشوند.
جمشیدی تأکید کرد: در صورت بروز گرمازدگی به هیچ وجه فرد را یکباره خنک نکنند بلکه ضمن نوشیدن مایعات خنک دمای محیط را آرام آرام کاهش داده هر چه سریعتر فرد را به پزشک معرفی نمایند.
انتهای پیام/