ماست، یک فرآورده لبنی تخمیری است که حاوی باکتری‌های مفید فراوانی است و حفظ این باکتری‌های مفید به مدت زمان و نوع نگهداری ماست بستگی دارد.

دکتر تیرنگ نیستانی، متخصص تغذیه، در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: شیری که تازه از گاو دوشیده می‌شود حدود 3 درصد چربی دارد، در حالی که چربی ماست‌هایی که در بازار به فروش می‌رسد از 5/1-1 درصد تا 7-5 درصد چربی متغیر است و شکی نیست که به ماست‌هایی که بالای 3درصد چربی دارند، چربی‌های غیر لبنی اضافه می‌شود که طعم بهتری بگیرند. 

این متخصص تغذیه در خصوص خاصیت ضد بیماری‌زایی ماست گفت: هیچ تک غذایی، معجزه نمی‌کند، در مورد ماست، نحوه نگهداری مدت زمان نگهداری، درصد چربی، نوع چربی و میزان مصرف در افراد، در تأثیری که بر بدن می‌گذارد، نقش دارد. 

دکتر نیستانی در پایان اظهار داشت: در ماست‌های پروبیوتیک، باکتری‌های خاص برای تخمیر اضافه می شود که بسیار مفید است ولی نحوه و زمان نگهداری آن اهمیت زیادی دارد. بطوری که گذشت بیش از 4 روز از زمان تولید این نوع ماست، شمارش باکتریایی آن را نزدیک به صفر می‌رساند. 


انتهای پیام/ 

برچسب ها: ماست ، چربی ، باکتری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار