برخی سبزیجات خاصیت ضدعفونی و ضدسرطانی دارند. پیاز نیز از جمله آن دسته از سبزیجاتی است که سرطان‌ها را از افراد دور می‌کند.

مجتبی رحمتی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: پیاز خواص ضد کلسترولی دارد، در واقع پیاز به کمک امگا 3‌ خود به کاهش میزان تری گلیسیرید خون کمک می‌کند.

وی افزود: پیاز از ابتلا به برخی از سرطان‌ها پیشگیری می‌کند و حتی می‌تواند از رشد سلول‌های سرطان جلوگیری کند.

همچنین پیاز می‌تواند باعث پیشگیری از سرطان معده و سرطان لوله‌ گوارش شود.

اما زمانیکه میزان تری گلیسیرید بالا می‌رود میزان کلسترول خوب کاهش می‌یابد و به این ترتیب کلسترول بد بالا می‌رود و این حادثه منجر به بسته شدن رگ‌های خونی افراد می‌شود.

وی توصیه کرد: مصرف این سبزی در کنار غذاها می‌تواند میکروب‌ها را نیز از بین ببرد لذا توصیه می‌شود در کنار غذاهای این سبزی استفاده شود.


انتهای پیام/
برچسب ها: پیاز ، سبزی ، سرطان ، گوارش ، کلسترول
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار