به
گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، موجودات دریایی مانند میگو ماهی خاصیت خونسازی فراوانی دارند به همین علت بسیار طرفدار دارند.
بررسی ها نشان می دهند،مصرف ماهي اسيد اوريك خون را بالا نمي برد و اين در افراد نقرسي كمتر مشكل ساز مي باشد.زيرا در افرادي كه بيماري نقرس دارند مصرف گوشت قرمز بايد خيلي محدود شود.
گفتنی است، مصرف ماهي باعث چاقي نمي شود.چون چربي كمي همراه آن دارد. در حاليكه گوشت قرمز به دليل چربي زياد آن در صورت مصرف فراوان, مي تواند سبب چاقي شود.بنابراين همانطور كه بيان شد گوشت ماهي علاوه بر دارا بودن پروتئين خوب براي رشد و تامين نيازهاي بدن, خواص مفيد ديگري نيز دارد كه براي پيشگيري از سكته ي قلبي و مرگ ناگهاني مفيد است.
نتایج مطالعات نشان می دهند دانشمندان با انجام مطالعه روی تغذیه هزاران داوطلب دریافتند افرادی که اکثر غذاهای مصرفی شان دریایی است از تناسب اندام بیشتری برخوردار هستند و کمتر گرفتار مشکلات و بیماری ها به ویژه دیابت و فشار خون بالا می شوند پس از مصرف زیاد آن ها غافل نشوید.
انتهای پیام/