سازنده این خودرو گفت: "الف" درهم آمیزی کاملی بین نیروی انسان و ماشین است.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران  ، نام این خودرو"الف" است و به گفته اختراع کنندگان آن، نمونه یک وسیله نقلیه پایدار برای آینده خواهد بود. نیمی از "الف" دوچرخه و نیم دیگر آن خودروی الکتریکی است.
 
کارشناسان می گویند، چرخ دنده آن به گونه‌ای طراحی شده که انرژی تولید شده توسط رکاب دوچرخه و موتور تولید انرژی خورشیدی را هماهنگ می کند و به حداکثر می رساند.

مخترع این وسیله، "راب کوتر"در کارولینای شمالی آمریکاست، وی گفت: "الف" درهم آمیزی کاملی بین نیروی انسان و ماشین است.



راب کوتر گفت: با استفاده از الف در جاده ها، می توان تولید گاز کربنیک را تا حدود ۶ تن در سال کاهش داد و انرژی صد در صد خورشیدی داشت و این هزینه ها را به شدت پائین می آورد.

الف با سرعت ۴۸ کیلومتر در ساعت و ۱۶۰ کیلوگرم ظرفیت ترابری، دارای کارآیی یک خودرو معمولی است. هنگامی که راننده احساس خستگی کند، موتور آن در طول روز می تواند به تنهایی ۲۷ کیلومتر را طی کند که بیش از میانگین رفت و آمد روزانه در آمریکاست.
 
اما این همه ویژگی های الف نیست و راب کوتر می گوید: در آینده می توانیم الف خودکار داشته باشیم. تصور کنید که شما سر قراری باید بروید. با تنظیم قبلی الف نزد شما می آید و شما سوار می شوید و الف حرکت می کند. الف همچنین می تواند به عنوان یک هواپیمای بدون سرنشین کوچک، بسته هایی را حمل کند.
 
راب کوتر و همکارانش اکنون در حال طراحی برادر بزرگ "الف" هستند که اوکس نام دارد و می تواند تا ۴۰۰ کیلوگرم را حمل کند.
 
کارشناسان معتقداند، طی دو سال گذشته بیش از ۴۰۰ دستگاه الف در ۷ کشور جهان فروخته شده و راب کوتر می گوید فروش آن رو به افزایش است.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.