به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران كمتر از يك هفته از آغاز ثبت نام مدارس براي سال تحصيلي مي گذرد و همچون سال هاي گذشته خانواده ها با مشكل پرداخت شهريه مواجهند.
در حالی که بسیاری از خانوادهها از پس هزینه فرزندشان در مدارس دولتی عادي برنمیآیند، دانشآموزانی هستند که بیش از دهها میلیون تومان شهريه را تنها برای یک دوره تحصیل پرداخت میکنند. استفاده از معلمان باتجربه و باسابقه، برگزاری کلاسهای فوقالعاده، گنجاندن برنامههای پژوهشی و تحقیقاتی در آزمایشگاهها، آمادهسازی دانشآموزان برای حضور در دانشگاه و آموزش چندزبان خارجی به شکل همزمان، تنها بخشی از خدماتی است که در مدارس غير دولتي ارائه میشود. خیلی از خانوادهها هم با وجود آنکه به سختی از پس هزینههای فرزندشان در مدارس غیردولتی و غیرانتفاعی برمیآیند، اما سنگینی شهریه ثبتنام در این مدارس را تحمل میکنند و حاضر نیستند فرزندشان در مدارس دولتي عادی تحصیل کند.
تفاوت دركيفيت و نوع خدمات تحصيلي ارايه شده به دانش آموزان مهمترين دليل خانواده ها براي ثبت نام فرزندانشان در مدارس غير دولتي است وضعيتي كه در حال حاضر مدارس دولتي را به حاشيه رانده و حالا به سمت مد شدن پيش مي رود.
افزايش گلايه خانواده ها از شهريه برخي از مدارس دولتي از نوع هيات امنايي،سمپاد(استعدادهاي درخشان)،نمونه دولتي و شاهد در حالي است كه مديركل آموزش و پرورش شهر تهران از وصول تنها 15 مورد شكايت تا امروز خبر مي دهد.
عزل دو مدير متخلف در پي 15 مورد شكايت
اسفنديار چهاربند در گفت و گو با خبرنگار پايگاه اطلاع رساني استانداري تهران گفت: به دنبال رسيدگي به تخلفات مدارس تا امروز دو مورد عزل مدير مدرسه داشتيم و در مراتب ديگر ارسال پرونده به هيات تخلفات اداري، تذكر كتبي و شفاهي و استرداد وجه دريافت شده از ديگر روش هاي برخورد است .
وي افزود: در اداره كل آموزش و پرورش تهران ستاد ثبت نام داريم كه درآن رييس اداره ارزيابي عملكرد و رسيدگي به شكايات مسئوليت رسيدگي به تخلفات مدارس را به عهده دارد همچنين در كنار هر ستاد ثبت نام اصلي در منطقه ، 10 تا 15 ستاد فرعي وجود دارد كه آدرس و شماره تماس ستادهاي ثبت نام در سايت اداره كل موجود است.
به گفته مديركل آموزش و پرورش شهر تهران 150 ستاد ثبت نام در تهران وجود دارد كه از آغاز زمان ثبت نام مدارس تاامروز تعداد شكايات به 15 مورد رسيده است .
چهاربند با اشاره به اينكه مدارس سمپاد (استعدادهاي درخشان) مي توانند در دوره متوسطه و پيش دانشگاهي طبق مصوبه تا سقف 4 ميليون و 900 هزار تومان شهريه دريافت كنند، گفت: دريافت شهريه در مدارس نمونه دولتي و هيات امنايي هم قانوني است .درحال حاضر مدارسي كه غير از مدارس دولتي عادي شهريه دريافت نكنند غير متعارف است و تنها تعداد محدودي مدارس دولتي عادي است كه نبايد شهريه دريافت كنند.
وي با اشاره به ميزان شهريه مدارس دولتي غير عادي گفت:شهريه مدارس تيزهوشان در دوره راهنمايي حدود دو ميليون و پانصد هزار تومان است در دوره متوسطه دوم 4 ميليون و دويست هزار تومان و دوره پيش دانشگاهي 4 ميليون و 900 هزار تومان است.
مديركل آموزش و پرورش تهران مدارس استعدادهاي درخشان را گرانترين مدرسه در ميان مدارس دولتي نام برد و گفت: شهريه در دوره اول متوسطه اين مدارس دوميليون و 900 هزار تومان ،در دوره دوم متوسطه 4 ميليون و 200 هزار تومان و در پيش دانشگاهي 4 ميليون و 900 هزار تومان است.
انتهایپیام/
آخه 3800000 تومان چرا؟
این یعنی هر کس پول داشت و جزء طبقه مرفه بود حق استفاده از امکانات و معلمین خوب را دارد بقیه ملت بروند دنبال بدبختی خود.
واقعا متاسفم
جمعا با کلاسای فوق و هزینه سرویس یک میلیون و پونصد میشه.
هزینه ثبت نام 641هزارتومانه.
واقعا مردم ما باید چقدر بیچارگی بکشن به خاطر این بی پولی ...
بچه های ما چه گناهی دارن که این همه درس خوندن تا توی تیزهوشان پذیرفته بشن اما حالا بدون حتی ذره ای کمک مالی ازشون در خواست هزینه هم میکنن ...!!
مسئولین به خودتون بیایین خواهشا.....چوب این کم توجهی هارو آیندگان میخورن ....ما یه جور خوردیم ....آیندگان هم یه جور دیگه!...
لطفا لطفا تجدید نظری بکنید در هزینه های ثبت نام و پسا ثبت نام.
ولی خیلیها هستن که واقعا باهوشن و لی به خاطر گرونی نمیتونن ثبت نام کنند
این واقعا خیلی غم انگیزه که آدم برای باهوش بودنشم باید پول بده ....این درست نیست ...و بازهم پول تصمیم میگیره نه استعداد
مامان جون ممنونتم!