یک کارشناس طب اسلامی در نشست فواید روزه و تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان که در حرم مطهر رضوی برگزار شد گفت : برای کاهش عطش و تشنگی ،14 عدد آلو بخارا را در یک پارچ ریخته و به همراه یک قاشق غذاخوری خاکشیر و نصف لیوان لیمو ترش حل کرده و میل کنید.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد حجت الاسلام و المسلمین سید ضیایی گفت : این شربت در کاهش عطش و تشنگی موثر است و به غلظت خون و برطرف شدن یبوست نیز کمک می کند.

وی گفت : روزه ضد فلج ،ام اس،قند خون ، فشار خون،چربی خون و سکته های قلبی و عروقی است.

این کارشناس طب اسلامی افزود :زمان افطار حتما از آب گرم ، شیر گاو تازه کم چرب ، خرما و حلوای خرمایی و در سحر خربزه ،سیب شیرین و انار استفاده کنید.

وی خاطر نشان کرد خوردن 7 عدد خرما از افطار تا سحر برای افرادی که قند خون ندارند مناسب است.

انتهای پیام//س

برچسب ها: عطش ، زوزه ، آلو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.