اغلب افراد تصور می کنند زنانی که به تازگی زایمان کرده اند برای تقویت جسم خود باید از گوشت مصرف کنند اما برخی از غذاها تاثیر بیشتری در تقویت آن ها دارد.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، زنان باردار بعد از زایمان تا مدت ها دچار ورم هستند اما با داشتن الگوی تغذیه ای سالم بعد از این دوران می توانند به تناسب اندام حود دست یافتند.

گفتنی است، چینی ها بر این باورند بعد از زایمان زنان باید با مصرف سوپ پخته شده با گوشت اردک یا میگو و انواع سبزیجات باعث می شود ورم آن ها از بین برود.

بررسی ها نشان می دهند، دستور پخت این سوپ ها بستگی به ذائقه فرد دارد اما پزشکان توصیه می کنند با افرایش فلفل و زنجبیل به غذاهایتان بعد از دوران بارداری نیز می توانید ورم خود را کاهش دهید و اضافه وزن دوران بارداری تان را از بین ببرید.

خانمی كه زایمان كرده است در واقع مسئول تغذیه خود و نوزادش می‌‌باشد، پس باید رژیم غذایی خود را با دقت انتخاب كند. رژیم بعد از زایمان باید با دقت دوران بارداری رعایت شود. خوردن همه مواد مانند حبوبات و دانه‌های مغذی، میوه‌های تازه، سبزیجات و غذاهایی كه پروتئین و كلسیم و آهن را به فراوانی فراهم می‌‌كنند باید مورد توجه قرارگیرد.

انتهای پیام/
برچسب ها: سوپ ، بارداری ، زنان ، ورم ، نوزاد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار