غفور عبداللّهی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: رونق اقتصادی و افزایش سوددهی برای دامدار نیز با تغذیه بهینه گاوهای شیری قابل پیش بینی است.
وی با توصیهای به گاوداران تشریح کرد: یک گاودار باید مواد مورد نیاز خود را بشناسد و بتواند مواد لازم را به موقع و به میزان مورد نیاز تهیه و در اختیار گاو قرار دهد.
عبداللّهی ادامه داد: هر اندازه گاوهایی با ظرفیت تولیدی بیشتری نگهداری شده و زمینه بروز توانایی های آنها نیز مساعد شده و هزینه های غذایی کاهش یابد، حرفه گاوداری از سودآوری بیشتری برخوردار خواهد بود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: گاو شیرده كمبود انرژی دریافتی برای تولید شیر را از اندوخته های بدن تامین كرده و در این دوره از وزن آن كاسته می شود دوران بحرانی تغذیه ی گاوهای شیرده از زمان زایش تا اوج شیردهی است.
وی اظهار داشت: سطح توليد شير يک گاو شيري بستگي به توانايي ژنتيكي گاو، برنامه تغذيه اي، مديريت گله و بهداشت گاوداري دارد.