"زولبیا و بامیه" از شیرینی‌هایی است که مردم به صورت سنتی در ماه رمضان بیشتر استفاده می‌کنند.

به گزارش گروه چند رسانه‌ای باشگاه خبرنگاران؛ "زولبیا و بامیه" از شیرینی‌هایی است که مردم به صورت سنتی در ماه رمضان بیشتر استفاده می‌کنند.





با توجه به اینکه این شیرینی بیشتر دارای کالری و قند است ممکن است ارزش غذایی زیادی نداشته باشد.

اما از نظر بهداشتی مردم باید این شیرینی را در صورتی خریداری کنند که در شرایط بهداشتی تهیه شده باشد.









مردم در صورتی که مایل به خرید این شیرینی هستند باید به رنگ و شکل آن نگاه کنند، رنگ زولبیا و بامیه نباید تیره و کدر باشد. روغن‌ آن نیز نباید به صورت تکه تکه به چشم بخورد و باید یکدست باشد، ضمن اینکه به هیچ وجه نباید این نوع شیرینی‌ها در معرض نور مستقیم خورشید و گرما قرار بگیرند.















انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۰ ۱۲ تير ۱۳۹۳
وای دهنم آب افتاد!