فرماندار بابلسر گفت: کارگاه‌های نیشکر بهنمیر در صورت اخذ مجوز اجازه فعالیت دارند.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران ساری، سید کریم سجادی در جلسه ساماندهی کارگاه‌های تولید نیشکر در بهنمیر با تاکید بر ساماندهی کارگاه‌های نیشکر بخش بهنمیر اظهار داشت: برای ساماندهی این کارگاه‌ها نیازمند برنامه‌ریزی درست با استانداردسازی مناسب است.

وی با بیان اینکه نیشکر یکی از پایه‌های اقتصاد بهنمیر است،افزود: برای حفظ و رعایت مسائل بهداشتی فعالیت کارگاه‌های نیشکر باید منوط به اخذ مجوز باشد.

فرماندار بابلسر داشتن برند نیشکر در بهنمیر را منوط به کیفیت بالای آن برشمرد و اذعان داشت: اخذ مجوز نیز منوط بر رعایت استاندارد است.

سجادی تصریح کرد: درباره بسته‌بندی شکر سرخ نیز صنف قنادان شهرستان اقدامات لازم را انجام دهند./س

برچسب ها: کارگاه ، نیشکر ، اجازه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.