سحري مهمترين وعده غذايي در ماه رمضان به شمار مي رود چرا که طولاني ترين فاصله غذايي تا افطار دارد و با مصرف غذاهای پر انرژی می توان از بی حالی و کسالت جلوگیری کرد.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، نداشتن انرژي، آسيب هاي داخلي مانند زخم معده و مشکلات دستگاه گوارش و آسيب هاي فکري مانند نداشتن انرژي براي فعاليت فکري را به همراه دارد. 

عده ای بر این باورند که مصرف مواد پرچرب مانند خامه، کله پاچه و آبگوشت در وعده سحري مانع از گرسنگي در طول روز مي شود اما اين مواد چرب نيازمند آب است و فرد را تشنه و کم طاقت مي کند و توصيه نمي شود اما مطالعات جدید نشان می دهند غذا اگر از روی اصول و با قوانینی مانند نمک کم و روغن مناسب تهیه شوند می توانند انرژی زیادی را برای افراد فراهم کنند.

گفتنی است، چربی و غلات و حبوبات موجود در آبگوشت آرام آرام در بدن آزاد می شود و باعث می شوند تا فرد در طول روز انرژی زیادی داشته باشد و یک باره انرژی خود را از دست ندهد و متخصصان تغذیه توصیه می کنند با مصرف آبگوشت در ماه رمضان هر چند وقت یک بار انرژی از دست رفته تان را تجدید کنید.

انتهای پیام/

برچسب ها: آبگوشت ، دیزی ، غذا ، انرژی ، بدن ، روغن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.