دکتر پیام فرح بخش، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص روشهایی برای جبران کم آبی بدن در هنگام روزه داری اذعان داشت: مصرف آب فراوان حداقل 8 تا 10 لیوان بین وعده افطار تا سحر که فرد دچار کمبود آب نشود، توصیه میشود.
وی ادامه داد: مصرف سبزیجات از جمله کاهو، کلم، هویج، خیار و گوجه فرهنگی به دلیل اینکه آب را در خود نگه میدارند، همچنین این مواد حاوی فیبرهای نگه دارنده آب هستند، باعث میشود که تشنگی به تاخیر بیافتد.
این متخصص به مصرف سبزی خوردن و سالاد تاکید کرد و گفت: مصرفی برخی شیرین کنندهها از جمله آبمیوههای صنعتی خیلی غلیظ یا شیرین توصیه نمیشود، چرا که احساس تشنگی را افزایش میدهد.
فرح بخش در پایان یادآور شد: در هر دو وعده سحر و افطار برنج مصرف نشود، چرا که گذشته از افزایش وزن، باید در هرم غذایی نان و غلات، شیر و لبنیات وجود داشته باشد، از این رو برنج در وعده سحر توصیه میشود.
انتهای پیام/